Problem z zasileniem konta :(

• 8 Odpowiedzi
  • 1222 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jungu

• 33
« dnia: Styczeń 25, 2006, 13:06:37 »
witam
mam problem mianowicie zasiliłem konto (plusgsm) kwotą 30zł, przyszedł mi sms ze konto zostało zasilone kwota 30 zl a aktualna wartość konta to 22,34 (chociaż powinno być 30 bo zablokowali mi jak miałem 3,70zł)
ale nie moge nigdzie zadzwonić, bo jak wykręcam nr. to słysze głos że twoje rozmowy są obecnie zablokowane prosimy zasilić konto ...
odwiedziłem już stronke simplusa ale nic tam nie znalazłem..
Co mam zrobić pomóżcie...
Mój tel to SPV classic

Z góry dziękuję za pomoc

*

Offline lechupe

• 781
  • Sprzęt: MDA C3, MDA III, Mio p550, jakies gpsy...
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 25, 2006, 13:48:40 »
przejśc sie piechota do najbliższego BOKu Plusa...

*

Offline jungu

• 33
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2006, 19:28:03 »
eee umnie w mieścinie nic na to by nie poradzili....
ale na szczęście po paru godzinach (chyba po 5) przyszedł mi sms z aktywacją konta..
dzięki za odpowiedź..
Pozdrawiam

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 27, 2006, 18:15:11 »
wogole cos plus sie pier**** ostatnio ;/ jak nie mozna sie polaczyc to problemy ze stanem konta easy gadka itp. cos ktos wie wiecej na ten temat co sie dzijee?

*

Offline trink

• 19
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 27, 2006, 20:43:01 »
u mnie wszystko ok zawsze. raz tylko mialem problem bo mi nie doladowalo konta n tel. Okazalo sie, ze w mojej nokii (w innych chyba starszych tez, ja mam 6310) nie moze byc wiecej niz 8 smsow w skryznce odbiorczej :)

*

Offline korneliusz

• **
  • 147
  • Sprzęt: HP hx4700
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 28, 2006, 20:28:28 »
Poczytajcie tutaj: http://www.telepolis.pl/ W plusie maja awarie której sami nie potrafią naprawić... Caly system teleinformatyczny Simplusa, Mixa i Samych Swoich sie sypie... jakaś tam nowa platforma... Wiecej znajdziecie na tej stronie powyzej

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 28, 2006, 20:39:20 »
http://www.telepolis.pl/news.php?id=4383

jasne, dopiero przeczytalem :( sodoma panowie, z konta kasa jak h** a na dodatek ja glupi doladowuje ciagle konto i mi ja ciagle kradna~!!! jak nie zwroca do chyba ich grrr z polobrotu potraktuje :D

*

Offline jungu

• 33
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 04, 2006, 05:32:02 »
nie no teraz to już przesadzili znowu ukradli mi kase z konta z 4.89 na 1,98 a nigdzie nie dzwoniłem ani smsów nie pisałem... po prostu przyszedł mi sms  "konto zostało zaktualizowane kwotą 1.22, aktualna wartość konta 1.98" a co jakiś czas przychodzą mi smsy że niby gdzieś wydzwaniam tyle że wartość równa się 0,00 i czas trwania połączenia jest 0,00. Jak mi tego nie zwrócą (bo łącznie ukradli mi 13,90 czyli prawie połowe zasilonej kwoty to zadzwonie do nich opier***e i następnie kupie sobie karte Orange po prostu hamstwo  :x  :x

ps. wielkie dzięki za wszelkie wypowiedzi

« Odpowiedź #8 dnia: Luty 04, 2006, 10:24:51 »
chlopie 13,9 ci ukradli? Mojej polowce dziabneli w ciagu 2tyg lacznie z 40zl, tn naliczali jakies po 3zl za minute zamiast 27gr!!! sodoma tam sie dzieje, kiedy oni to naprawia partacze jedni...