problem z pamięcią

• 5 Odpowiedzi
  • 600 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lipas

• 25
problem z pamięcią
« dnia: Październik 08, 2005, 16:49:45 »
witam
mam problem z zainstalowaniem aplikacji na smartphona mam ponad 5 mega wolnego miejsca wszystko od poczatku instalowalem na karte pamieci jednak mam aplikacje ktora wymaga ponad 6 mega wolnego miejsca <jak przy kazdej instalacji pliki najpierw kopiowane sa na telefon dopiero potem na karte> czy da sie cos z tym zrobic? odinstalowalbym cos ale nic nie instalowalem na telefonie. prosze o pomoc

*

Offline n4s

• 44
problem z pamięcią
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2005, 19:15:34 »
ciezki masz problem tez mialem to samo i musialem master reseta  puscisc zeby na nowo bylo wszystko i zeby bylo duzo pamieci ale tak to sie nieda :(

*

Offline lipas

• 25
problem z pamięcią
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2005, 19:49:12 »
hm wlasnie jestem po masterze  i mam tylko 5 mega z kawalkiem tyle mi zostalo po instalacji 2003 bede musial chyba zrezygnowac z tego programiku

*

Offline n4s

• 44
problem z pamięcią
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 09, 2005, 11:08:25 »
no ja tez musialem z niektorych programow zrezygnowac .Troche to glupie takie instawloanie w pamięć telefonu, juz lepiej jak by był jakiś program albo fukncja ktora by umożliwiała miejsce instalacji karta sd albo phone ale tego niema szkoda:(

*

Offline PWSys

• *
  • 77
problem z pamięcią
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 09, 2005, 20:37:50 »
jak chcesz zainstalować program który jest wersją EXE którą odpala się na kompie to w 99% installer rozpakowuje się "gdzieś" do pliku CAB. Po prostu trzeba wyczaić gdzie to "gdzieś" jest. Potem skopiować CAB'a ręcznie na kartę i odpalić instalke z fona.

Ps to miejsce gdzie plik exe sie rozpakowuje jest przeważnie TEMPem windowsa ale często można znaleźć go w Program Files pod katalogiem nazwy programu lub autora programu.

Powodzenia w poszukiwaniu ;) i pozdrowionka.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
problem z pamięcią
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 09, 2005, 22:46:20 »
Ten katalog to zazwyczaj C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\NAZWA PROGRAMU