pomocy

• 7 Odpowiedzi
  • 724 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pomocy
« dnia: Sierpień 13, 2005, 18:40:40 »
sluchaj kolega przeslam mi inforotem pare dobrych utworkow. Zalodowalem je na telefon, pozniej je znalazlem i sa jakies dziwne ikonki, nie idzie ich otworzyc czy do tego trzeba jakis specjalny  program.prosze o informacje zgory dziekuje

pomocy
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 13, 2005, 19:06:19 »
hmmm fajnie tylko powinieneś bardziej się sprecyzować! Bo format tych utworów jakie Ci kumpel przesłał to może być co innego niż .mp3 albo .wmv.Napisz jaki jest format to wtedy się znajdzie odpowiedź w postaci specjalnego programu

pomocy
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 13, 2005, 19:54:24 »
Cytat: grzegoooorz
hmmm fajnie tylko powinieneś bardziej się sprecyzować! Bo format tych utworów jakie Ci kumpel przesłał to może być co innego niż .mp3 albo .wmv.Napisz jaki jest format to wtedy się znajdzie odpowiedź w postaci specjalnego programu
czesc masz raccje ze nie napisalem doslownie ale nie jestem pewien czy to jest to oco mnie pytasz. Kolo tego utworku jest maly napis amr,mam jeszcze jedno pytanko jaki jest program potrzebny aby wmm czy cos takiego odtwazalo jako dzwonek w telefonie bo mp3 nioe idzie ustawic :))

pomocy
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 13, 2005, 22:31:15 »
amr to format na jaki konwertuje pliki muzyczne nokia..np moja 6230..ide o zaklad ze kolega wlasnie z nokii ci dal te pliki..nie wiem czy znajdziesz cokolwiek na smartphone co to uruchomi..ale poszukaj

pomocy
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 13, 2005, 22:59:55 »
Cytat: malykubus
amr to format na jaki konwertuje pliki muzyczne nokia..np moja 6230..ide o zaklad ze kolega wlasnie z nokii ci dal te pliki..nie wiem czy znajdziesz cokolwiek na smartphone co to uruchomi..ale poszukaj
tak masz racje kolega przyslal  mi to z noki 6230 ,ale troszeczke mnie zalamales ze nic nie znajde ale dziekuje bardzo a wiesz moze jakie pliki ma spny erikson

pomocy
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 14, 2005, 02:22:58 »
nie powiedzialem ze nic nie znajdziesz tylko ze ja o niczym takim nie slyszalem..moze nokia pc suite moze konwertowac..? pojecia nie ma..co do SE to tez nie wiem..w zyciu nie mialem takiego telefonu..ale..przeciez twoj kolega musial skads te pliki wgrac..niech ci da zrodlo i tyle

*

hybsiu

pomocy
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 28, 2005, 15:27:51 »
za pomoca Nokia Multimedia Converter mozesz bez problemu konwertowac z .amr na .wmv. Sprawdzilem - dzwonek z noki 6230 do mpx200.

*

Offline Fazarro

• **
  • 156
  • The Arsonist
  • Sprzęt: LG P920
pomocy
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 28, 2005, 23:42:38 »
Betaplayer odtwarza AMR'y
I jesteś tego na 100% pewien?