Parę pytań

• 8 Odpowiedzi
  • 736 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Parę pytań
« dnia: Sierpień 10, 2005, 14:05:50 »
1) po władowaniu dzwonków do folderu windows o rozzerzeniu .wav po uruchomieniu ponownie nie ma ich co jest grane?
2) gdzie wrzucić pliki home screens zebym mogl sobie je zaladowac te skiny

z gory thx za odp. :)

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
Parę pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 10, 2005, 15:41:20 »
1) Wszystkie pliki wrzucane recznie do katalogu "windows" sa usuwane po restarcie fona. Dlatego wrzucaj pliki do "my documents" (do telefonu lub na karte).
2) Jesli chodzi Ci o obrazki na pulpit to rowniez trzeba wrzucic do "my documents".

Parę pytań
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 10, 2005, 17:05:46 »
nie chodzi mi o obrazki czyt tapety tylko themes kolory wyglad itp

Parę pytań
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 10, 2005, 17:24:08 »
skiny wrzucasz do storage/applications data/home ale tak w ogole to z tego co pamietam to wrzucajac plik cab w dowolnym miejscu i tak po rozpakowaniu zawedruje on wlasnie tam..natomiast jak wrzucasz plik xml obslugujacy skina i dolaczone do niego obrazki czyli tak jakby rozpakowana wersje cab'a to wrzucaj tak jak powiedzialem na poczatku

cokolwiek wrzucisz do glownego katalogu windows tak jak napisal kolega..zostanie usuniete przy miekkim resecie

Parę pytań
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 10, 2005, 17:25:14 »
hm cyzli jak wrzuce do my document plik o rozrzezeniu wav to po restarcie sie nie skasuje tiaa?

Parę pytań
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 10, 2005, 17:29:17 »
Cytat: wRzoSik
hm cyzli jak wrzuce do my document plik o rozrzezeniu wav to po restarcie sie nie skasuje tiaa?

juz przestaje do konca pamietac jak to bylo;) ale...po pierwsze to nie chodzi o to czy wrzucasz wav mp3 czy np jpg..ogolnie system sam sie sprzata przy miekkim resecie..jesli chcesz wrzucac dzwonki to jest na to idealne miejsce:

storage/applications data/sounds

*

Offline Kikus

• **
  • 168
  • Sprzęt: Mpx200
Parę pytań
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 10, 2005, 23:03:12 »
malykubus, miejsce jest idealen ale mało pojemne :)
wRzoSik, Mała uwaga tehniczna, jak piszesz posta to staraj się w temacie określić o czym on jest, bo to że zadajesz pytania to jest dość oczywiste.

Pozdrawiam

Parę pytań
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 10, 2005, 23:54:21 »
hmm malo pojemne?? ogolnie pamiec telefonu jest relatywnie mala..tylko litosci po co komu 50 dzwonkow w telefonie?..moze ja jestem jakis dziwny ale wg mnie dzwonek to dzwonek najlepsze sa najprostsze..jego funkcja jest powiadomienie wlasciciela ze nadchodzi rozmowa i nie wywolywanie irytacji wsrod otoczenia;) wiem wiem..nie mam wyobrazni i nie jestem wyluzowanym "ziomalem";)

*

Offline Kikus

• **
  • 168
  • Sprzęt: Mpx200
Parę pytań
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 11, 2005, 15:14:14 »
Nie trzeba być "wyluzowanym zimalem" (brrrr żygać się chce) każdy ma to co lubi, jednemu wystarczy popikiwanie rodem z Nokii 3110 inni chcieliby coś bardziej fantazyjnego jeżeli już telefon na to pozwala