mpx200-skiny

• 5 Odpowiedzi
  • 1146 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mpx200-skiny
« dnia: Marzec 14, 2005, 00:10:13 »
Zainstalowalem sobie skina o nazwie Midnight & Richie m Reload i nie moge go w zaden sposob usunąć. W opcjach wylaczam ten skin a mimo to wszystkie ekrany informacyjen typu sms was recived albo battery low  sa zmienione a kiedy prubuje usunac ten program to wyswietla blad. Czy ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic?? Prosze o pomoc.

mpx200-skiny
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2005, 02:59:15 »
na poczatek zrob miekki reset;)

mpx200-skiny
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2005, 08:23:15 »
Próbowałem i nie da rady:( Znalazłem katalog w ktorym sa pliki graficzne z tymi ekranami informacyjnymi ale jak je wywalilem to zamiast nich pojawialy sie tylko napisy na bialym tle a nie oryginalne ekrany. Troche mnie to denerwuje a nie chce robic hard resetu bo strace wszystkie ustawienia polaczen typu gprs czy mms i cala skrzynke odbiorcza a program i tak nie wiem czy sie usunie??

mpx200-skiny
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2005, 21:44:21 »
jak zrobisz twardy reset to napewno usuniesz:D ale hmm..moim zdaniem to wlasciwie chodzi ci tylko o jeden plik graficzny ten z paskami tworzacymi tlo do menu..jakie sa jeszcze inne ekrany?? oprocz ekranu pulpitu oczywiscie ..bo z tego co wiem to na innych ekranach jest wlasnie biale tlo i nic wiecej

mpx200-skiny
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 14, 2005, 22:00:33 »
np tlo po wyslaniu wiadomosci, jak pokretlem zmieniam glosnosc albo tlo w media playerze. Czy mozesz sprawdzic  jak zmieniasz glosnosc to jakie tlo masz?? Aha i jeszcze jedn pytanie- jak dokladnie dziala hard reset na forum mozna znalezc jak go zrobic ale jak dziala juz nie. Czy on przywraca stan systemu taki jaki jest zaraz po wgraniu czystego windowsa?? Ale jesli tak to musi przywrocic zmienione lub usuniete pliki np tapety. Wiec sam juz nie wiem jak to jest??

mpx200-skiny
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 16, 2005, 21:34:26 »
jak robie glosniej albo ciszej to mam niebieskie tlo z glosniczkiem i skala glosnosciosci..taki pasek..jesli chodzi o hard reset to robisz go wtedy kiedy wgrywasz nowy system ...wgrywasz nowy ROM..robisz hard reset i wszystkie smieci lacznie ze starym systemem odchodza w przeszlosc..wiec to ci na 100% pomoze..jest jeszcze inny sposob..znajdz na piechote te pliki ktore ci przeszkadzaja i wykasuj..