Jakie gry polecacie pod windows 2003 ???????????????????????

• 25 Odpowiedzi
  • 2904 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 18, 2006, 19:30:47 »
Pytani ejak w temacie najlepiej zeby były darmowe bo nie oszukujmy sie nie jest łatwo w dzisiejszych czasach jesli mozecie to podajcie tez skad sciagnac takie gry ?

*

silentjob

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2006, 19:36:38 »
Czyżby nielegalne oprogramowanie? Radzę zapoznać się z regulaminem! A co do gier, polecam ten wątek:
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=3522

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2006, 21:11:26 »
jakie nie legalne? napisałem darmowe ... chcociaz nie wzgardził bym i tym :D

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 18, 2006, 21:14:04 »
To dla własnego dobra lepiej wzgardź.

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 18, 2006, 22:04:15 »
czytałem na forum (post z marca 2005) ze nie ma age of empires na smarty czy wie ktos czy si emoze cos zmieniło albo czy jest cos podobnego do age na smarty ,moze settlersi ? jeszcze jedno czy jest moze gta na smarty ? i gdzie szukac takich klasowych gierek jak age czy gta ? znacie moze jakas pozadna stronke z romami do nesa albo gnuboya bo jest kilka linkow na forum ale wiekszosc niestety nie działa

*

Offline yami1

• *
  • 71
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 18, 2006, 22:55:27 »
Cytat: "Maciej Wójcik"
To dla własnego dobra lepiej wzgardź.

sorry za oftopa, lecz trudno mi bedzie uwierzyc w to bys niemial ani jednej plyty z nielegalnym oprogramowaniem lub bys z jakiegos programu niekorzystal "naginajac" zasady na jakich jest on rozprowadzany. regulamin regulaminem a zycie zyciem, niewierze by ktos komu wpadnie w rece za darmo platny program [do tego jeszcze przydatny/urzytczny/funkcjonalny] nieskorzystal z niego. zaznacze jednak ze mimo tego co pisze popieram w pelni regulamin z czysto egoistycznych powodow: czym trudniejszy dostep do nielegalnego oprogramowania tym lepiej dla urzytkownika danej platformy spragnionego funkcjonalnych nowosci, a dlaczego to chyba oczywiste.

ale prosze, niebadzmy conajmniej zabawni w tym co mowimy.

ps. niech ten ktory jest bez winy pierwszy zuci kamieniem!

*

Offline holtex

• 1277
  • Białystok
  • Sprzęt: xperia x8 , n95 8gb
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 19, 2006, 07:30:31 »
Ja gram na spv c500 w gta, gta2 (emulator gb) a można by było sprobować odpalić gta z kompa na spv po przez emulator dos-a :D

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 19, 2006, 08:57:10 »
Ja sobie teraz pykam w Final Fantasy 4 na emulce SNESA i Contre (Oh yeah!) na emualtorze NESa. Polecam także Duke Nukem 3D.

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 19, 2006, 14:31:59 »
Ja takze polecam emulatory SNES i SEGA , to nieprzebrana skarbnica rozrywki. Milosnikom RPG polecam szczegolnie "Breath of Fire"

« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 19, 2006, 16:51:40 »
sepecat a to Breath Of Fire  to na jakim emulatorze?

« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 19, 2006, 17:03:28 »
Wszystko fajnie tylko skad sciagac romy do gnuboya i snesa czy tez nesa ?

« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 19, 2006, 18:54:03 »
tego niestety nie możemy Ci powiedzieć. Spróbuj na www.jestem-leniem.tk

*

Offline Super_Ghost

• 670
  • Sprzęt: Palm Pre|GC5066HD
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 22, 2006, 14:36:59 »
a Czy wie ktoś coś na temat emulatore Segi MegaDrive ??

szukałem na wielu stronkach.. lecz nie znalazłem.. :(

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 22, 2006, 15:24:21 »
sorry za oftopa, lecz trudno mi bedzie uwierzyc w to bys niemial ani jednej plyty z nielegalnym oprogramowaniem

To akurat nie jest twoja sprawa.

Do regulaminu trzeba się stosować i koniec.

*

Offline yami1

• *
  • 71
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 22, 2006, 19:26:19 »
z gier to chyba najbardziej wormsy oraz kulki [oryginalnej nazwy niapamietam] za wormsy naprawde oplaca sie zaplacic [w nawiazaniu do piractwa znajda sie napewno tacy co maja wormsy i nieplacili, pewnie je pobrali z jakiejs czeskiej strony o mpx200]

to czy mi latwo w cos uwierzyc czy trudno to akurat moja sprawa, a do prawa tez trzeba sie stosowac, zawsze wydawalo mi sie ze prawo stoi troszke ponad regulaminem jekiegokolwiek forum, coz, bylem w bledzie.

ps. zuciles kamieniem, zakladam ze jestes bez winy  :twisted:
a skoro jestes bez winy to rozumiem twoje podejscie i jestem pewien ze wszyscy wezma twoja strone, twierdze tak poniewarz wiem ze gdy ktos przestrzegajacy prawo namawia do jego przestrzegania to wielu za nim pojdzie [to o tobie skoro zuciles kamieniem i jestes bez winy] a ktos kto prawa nieprzestrzega a namawia do jego przestrzegania zbyt wielu zwolennikow nieznajdzie [a to tylko przyklad].

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 22, 2006, 20:24:01 »
yami1, przeczytaj, coś napisał przed wysłaniem, bo to się do czytania nie nadaje. Zero interpunkcji, zero ortografii. Tragedia.

*

Offline yami1

• *
  • 71
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 22, 2006, 20:44:10 »
dygrafia dysortografia itd:P [a moze kilka piw?] oraz zmeczenie po ciezkim dniu pracy, fakt, zawsze moge skorzystac z worda, ty tez. niechcesz? nieczytaj!

a swoja droga, czy to niewydaje sie ciekawe ze jak komus zaczyna brakowac argumentow to czepia sie pisowni i stylistyki? nawet jakbym sie strasznie staral wystarczy jeden czy dwa bledy ort i juz jest argument, tak z tym tez sie spotkalem.

pozatym smsy kazdy zapewne umie odczytac? chyba nie powiesz ze w kazdym smsie ktory dostajesz masz polskie znaki? jestes na tyle inteligentnym czlowikiem ze sobie poradzisz, śmiało, wierze w ciebie.

pozatym sprubuj przeczytac na glos a zobaczysz ze polskie literki same pojawia sie na koncu jezyka wraz ze stylistyka i interpunkcja, na poczatku moze ci sie to wydawac zabawne ale to najlepszy sposob na niepoprawne interpunkcyjnie teksty bez polskich czcionek

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 22, 2006, 21:00:32 »
Jakich argumentów?! Co ty za przeproszeniem chrzanisz? Chcesz być piratem - bądź. Tylko nie obnoś się z tym na forum, bo nie jest to tu mile widziane. Koniec kwestii.

Jeden czy dwa błędy? Nie ma sprawy, ale na miłość Boską, nie w każdym zdaniu! Koniec tematu jak dla mnie. Piractwo jest złe i nie będziemy dłużej na ten temat dyskutować.[/b]

« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 22, 2006, 22:02:23 »
ale za przeproszeniem chrzanisz ja w internecie nie uzywam wielkich liter przecinkow itp staram sie jedynie pisac porawnie (ortografia) i nigdy nikt ni enarzekał zreszta widziałek kilkanasceie twoich postow na forum i nikomu nie zwracałes uwagi pozatym tekst yami-ego jest naszpikowany znakami interpunkcyjnymi i doskonale zrozumiały absolutnie zgadzam sie z nim ze sie czepiasz

tak na marginesie to jest pełno tematow gdzie sa posty z linkami do piratow i do płatnych malo kto tego regulaminu przestrzega

*

Offline R.E.D.

• 484
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 22, 2006, 22:56:26 »
Cytat: "Maciej Wójcik"

To akurat nie jest twoja sprawa.

Do regulaminu trzeba się stosować i koniec.

tak samo jego, jak twoja o czym on pisze. zrozumialbym gdyby nie ostrzegl go juz moderator, ale to zrobil, wiec chyba twoj post zbyt wiele do tematu nie wniosl i nie byl zbytnio na miejscu  :roll:

a wracajac do tematu:

czy na emulatorach gry dzialaja w okreslonej czy maksymalnej rozdzielczosci?

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 22, 2006, 23:05:35 »
gdyby nie ostrzegl go juz moderator

Dla twojej informacji: też tu moderuję.

Mój post był jak najbardziej na miejscu, bo po zwróceniu uwagi przez silentjob'a, kolega lukassmyka, niewiele się tym przejął. A dalszą dyskusję wywołał już następny szukający usprawiedliwienia swojego postępowania.

« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 22, 2006, 23:42:31 »
ja uzywam 2 emulatory nes i gnuboy i w gnuboyu jest okreslona rozdzielczosc, bardzo mała jak na mozliwosci telefonu a w nes-ie jest prawie max

« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 23, 2006, 13:22:50 »
po pierwszym ostrzezeniu przez silentjoba napisałem "jakie nie legalne? napisałem darmowe ... chcociaz nie wzgardził bym i tym" czyli chodziło mi o DARMOWE a jesli chodzi o dalsza czesc mojego postu to wytłumacze chodzi o to ze jakby ktos podał do piratow stronki rownierz bym z nich skorzystał ale pryiorytetem były DARMOWE gry (czytanie ze zrozumieniem 4 klasa podstawowki)

*

Offline yayco

• 870
« Odpowiedź #23 dnia: Kwiecień 23, 2006, 13:32:30 »
Cytat: "lukassmykla"

tak na marginesie to jest pełno tematow gdzie sa posty z linkami do piratow i do płatnych malo kto tego regulaminu przestrzega

Chyba Ci się coś zdawało. Czy możesz wskazać przykłady na poparcie swojej wypowiedzi?

*

Offline mylek

• 23
  • Sprzęt: E75
« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 28, 2006, 18:34:20 »
moze mały OT ale chialbym zapytac jak zrobic zeby mozna bylo naciskac 2 klawisze naraz w smartgear albo smartnes? jak gram w jakies gry to trzeba np nacisnąc 2 na padzie A i B albo A i strzalka w dól to sie nie da :(
jakies sugestie?

« Odpowiedź #25 dnia: Maj 03, 2006, 09:56:47 »
Cytat: "mylek"
moze mały OT ale chialbym zapytac jak zrobic zeby mozna bylo naciskac 2 klawisze naraz w smartgear albo smartnes? jak gram w jakies gry to trzeba np nacisnąc 2 na padzie A i B albo A i strzalka w dól to sie nie da :(
jakies sugestie?

Jest pewien trick :twisted:  w sda sa, zaraz pod wysiwetlaczem, 4 przyciski funkcyjne, - (domek) <- -, trzeba nastawic jeden z przyciskow(np. pad A) jako - ,a drugi na klawiaturce(np. pad B)...sposob sprawdzony i niezbedny w wiekszosci nesowskich gier...