Zmiana Loga

• 4 Odpowiedzi
  • 869 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zmiana Loga
« dnia: Marzec 09, 2005, 19:35:20 »
Czy można zmienić obrazek powitalny w spv classic ten z zachodem czy wschodem slońca z logiem orange.

Zmiana Loga
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 10, 2005, 03:46:23 »
How to change startup/shutdown screens using Screen Changer
print | close

Open Screen Changer

Click [Run first-time setup] btn

On your phone...go to Programs > Accessories

Click to install ScreenChanger.cab

Back to your PC...double-click Mwille's screens (sample screens...you can add your own later - same dimensions, gif (.jpg ?)

Select image

Click Set As then assign pic to either startup or shutdown image

See status "Done" after each assignment.

Note: You may use your own images or any .GIF image of the size of 176x220.

http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=49

wystarczy??;)

Zmiana Loga
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 10, 2005, 09:36:38 »
A czy da sie zmienić ekran powitalny w mpx200? Jeśli tak, to który, bo mam trzy- najpierw hellomoto, a później smartphone i na koniec kółko z napisem mobile coś tam :)

*

Offline s-s-z

• 26
Zmiana Loga
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 10, 2005, 14:12:55 »
Musze cos zle robic bo po wgraniu pliku screen changer.exe a nastepnym wggraniu i instalowaniy pliku CAB.Wyswietla sie komunikat po uruchomieniu screen-na"Screen changer is not a valid windows CE aplication".

[Dodano: 2005-03-10 14:16:18]
Dobra juz lapie.Zle zrozumialem tekst po angielsku.Troszke te chniki i czlowiek sie glubi:)

Zmiana Loga
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 10, 2005, 16:58:36 »
krzyzol..ja mam mpx200 i na swoim to testowalem..zmienia sie logo operatora czyli hellomoto zostaje bez zmian i smartphone tez..i z tego co wiem hellomoto raczej nie da sie ruszyc w prosty sposob..skadinnad to dosc ladny obrazek natomiast screen smartphone napewno da sie zmienic..mam skina zaistalowanego ktory ma wlasny ekran powitalny i pozegnalny..i takie skiny dosc czesto bywaja

odnawiam watek bo sam sie zlapalem we wlasne sidla..madrzylem sie ze to latwo zrobic..ale przy win2003 cos mi nie dziala..wgralem screenchanger na komorke i na pc..odpalam..wrzucam..i nic..zero efektu..gorzej..zniknely mi defaultowe obrazki windowsa na powitaniu i pozegnaniu..hmm..jakie pomysly?? komus to dziala na wm2003? np w mpx200;)

juz sobie poradzilem..zamiast screenchangera wyedytowalem rejestr