Jak instalować CAB'y ?

• 15 Odpowiedzi
  • 16486 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pulan

• 40
Jak instalować CAB'y ?
« dnia: Kwiecień 09, 2005, 11:39:01 »
Witam
Jak mam instalować pliki CAB (gry i programy) ? Czytałem na forum i tylko piszecie,że to nie problem, wrzucić i już gotowe. EXE instalują się bez problemów natomiast CAB mogę skopiować w dowolne miejsce w fonie albo na kartę ale nic poza tym się nie dzieje i nie ma nic typu "install".

Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 09, 2005, 11:42:04 »
wrzucasz na np storage card, wybiersz w file manager ten plik, uruchamiasz go...i sie instaluje :) cala filozofia :)

*

Offline pulan

• 40
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 09, 2005, 11:52:38 »
No tak, niby łatwe, tylko że gdzie jest File Manager bo przeszukałem całe menu i nie mogę go znaleźć. Pewnie powinien być w akcesoriach ale tam go nie ma.
Chyba wcześniej miałem FM ale po powrocie fona z RR service (na marginesie dodam, że nie było problemów z realizacją gwarancji na sprzęt kupiony w Niemczech) nie mogę tego znaleźć. Wcześniej nic nie instalowałem bo miałem sprzęt 3 dni i padło mi podświetlenie klawiatury.
I co tu teraz zrobić ?

Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 09, 2005, 11:55:16 »
hard reset i powinno byc wszystko ok...no alabo zainstaluj jakis explorer...smart elorer, allexplorer, resco explorer itp...

Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 09, 2005, 17:21:33 »
file manager jest na oryginalnej plycie i na karcie sd o ile taka mialaes w zestawie

*

Offline pulan

• 40
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 09, 2005, 19:01:45 »
Dzieki malykubus FileManager jest na CD i już go zainstalowałem ale nie widzi żadnych cab'ów. W oknie activesync (explorer) są widoczne a FM widzi tylko te programy, które są zainstalowane z exe. I co z tym fantem zrobić ?
Brak mi pomysłów.

*

Offline morfi

• *
  • 87
    • http://www.depechemode.com
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 09, 2005, 20:54:27 »
sprobuj skopiowac caba do windows/appmgr/instal a pozniej wejdz z fona przez FE i instaluj

*

Offline pulan

• 40
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 09, 2005, 22:44:06 »
Dzięki MORFI tak zrobiłem i zainstalowało się.

Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 31, 2005, 20:11:31 »
co do tego tematu to tez mam problem, wrzucilem do win/appmgr ale ale pliki sa w fomacie xml :| jak je wlaczam normalnie na komputerq to normalnie odtwarzaja sie w jezyku html. Moze to wina wadliwej wersji gry, chociaz watpie bo kazde mam w takim formacie oprocz normalnych instalek.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 31, 2005, 20:35:21 »
Jesli sa to pliki XML to nie sa to gry...

Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 19, 2005, 18:42:50 »
a jeśłi nie mam plików z oryginalnej karty SD a na płytce tez nie widze explorera, to co mam zrobic??

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 19, 2005, 19:06:31 »
Cytat: manfred
a jeśłi nie mam plików z oryginalnej karty SD a na płytce tez nie widze explorera, to co mam zrobic??
Wyrzucić telefon...
A tak na serio, to poszukaj w necie jakiegoś explorera dla smarthphonów, ściągnij i zainstaluj. :)

*

Offline andegrand2

• **
  • 158
  • Sprzęt: HP IPAQ 914
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 11, 2005, 19:15:29 »
mam problemik właśnie z zainstalowaniem alplikacji na spv clisic na smartfonie 2002 :( mam na nim Explorer 2003 i otwieram nim instalke i wyskakuje error :( a jak instaluje to na kompie i mam potpiętego fona przez usb to po zainstalowaniu na kompie wyświetla sie na fonie ten sam instalator ! Instaluje sie  potem sie pyta czy chce zainstalować go na fona czy na karte pamięci a potem pisze install failed i tyle :( nie wiem co zrobić pomóżcie prosze pozdrawiam
kłania się regulamin forum

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 12, 2005, 11:24:07 »
Jestes pewny, ze masz wersje tego programu dla Windows Mobile for Smartphone a nie dla Windows Mobile/PocketPC?

*

Offline andegrand2

• **
  • 158
  • Sprzęt: HP IPAQ 914
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 12, 2005, 17:07:27 »
Raczej jestem pewien bo ściągałem ją dla smartfona 2002 :) i ni wiem co zrobić ??/
kłania się regulamin forum

*

Offline pmk24

• 20
Jak instalować CAB'y ?
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 30, 2006, 20:42:42 »
mam problemik właśnie z zainstalowaniem alplikacji na spv clisic na smartfonie 2002  mam na nim Explorer 2003 i otwieram nim instalke i wyskakuje error  a jak instaluje to na kompie i mam potpiętego fona przez usb to po zainstalowaniu na kompie wyświetla sie na fonie ten sam instalator ! Instaluje sie potem sie pyta czy chce zainstalować go na fona czy na karte pamięci a potem pisze install failed i tyle  nie wiem co zrobić pomóżcie prosze pozdrawiam

Telefon ma zdjeta blokade? Sprawdz tez czy pliki nie sa uszkodzone. Mialem taki sam problem z mpx200 rom MpxLand. Wystarczylo zdjac blokade programem SDA ApplicationUnlock.
Pozdrawiam