Ale przeciez Ty nie miales zmieniac klucza, tylko go zaimportowac, po to go do Ciebie wysylalem. Ja mam w telefonie soft i-mate, ale to raczej bez znaczenia, poniewaz klucze rejestru w kazdym WM2003 sa takie same, a nawet jesli jakiegos brakuje, to go zwyczajnie dopisujemy. Ale OK, najwyrazniej zrobiles cos nie tak, bo to MUSI dzialac. Nie wiem na ile masz pojecie o rejestrze, ale dziwi mnie skladnia klucza, ktora wypisujesz za kazdym razem, w ktorej brak ukosnikow "". Czy masz jakis problem, zeby poprawnie wkleic klucz rejestru ? No ale zalozmy, ze masz, w zwiazku z tym, zeby nie zasmiecac forum zbedna dyskusja, po prostu napisz do mnie na priv, w ktore miejsce dokladnie skopiowakes katalog T9 z tego archiwum, a ja wysle Ci klucze rejestru z poprawnymi wartosciami. Nie wiem jak moglbym Ci jeszcze pomoc. Moj adres znajdziesz w mailu, ktory Ci wyslalem wczesniej.
Pozdrawiam.
[Dodano: 2005-09-13 01:36:39]
OK, wiem juz chyba dlaczego Ci to nie dziala (przynajmniej tak mi sie wydaje). Poniewaz jeden z tych 3 kluczy (konkretnie [HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader] ), ktore Ci wyslalem, zawiera wartosci hex, ktorych pewnie nie modyfikowales, gdyz wiekszosc edytorow tak wlasnie go przedstawia. Akurat jest to wazny klucz, albowiem zawiera informacje o sciezkach startowych, w ktorych to windows powinien szukac potrzebnych plikow. Nie wiem jak inne edytory rejestru (sprawdzilem 3), ale jedynie Mobile Registry Editor, wyswietla ten klucz w takiej formie, ktora umozliwia dopisanie brakujacej sciezki, reszta pokaze hexy. Owszem mozna je edytowac, ale jest to uciazliwe, no i trza sie troche na tym znac. Tak wiec, pozostaje uzycie MRE do bezposredniej edycji rejestru w telefonie, bo tylko w nim mozesz dokonac odpowiedniej zmiany, zeby to zadzialalo.
Pozdrawiam.