Czy smartgadu napewno chodzi poprawnie na MS smartphone 2003

• 6 Odpowiedzi
  • 616 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tomas

• 15
Moze ten temat byl  juz poruszany ale niedoczytalem sie jesli tak to Sorry!!Otoz zainstalowalem najnowsza wersje smart gadu na swojej motce mpx220 !! udalo sie polaczyc z gg lista zostala zainportowana (chodz wystapilo pare bledow) ale po odlaczeniu  kabla i probie ponownego zalogowanie wystepuja bledy ,,blad logowania'' ,,niemozna polaczyc z serwerem gg'' Prosze o pomoc !! wiem ze pomoc mogl by mi autor tego programu!! z gory dzieki!! POZDRO

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2006, 16:28:42 »
a podałeś poprawne hasło użytkownika? Jak importowałeś listę? Przez neta czy z pliku?

*

Offline Tomas

• 15
...
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2006, 18:54:09 »
Pewnie ze podalem !! nawet udalo mi sie raz polaczyc i wszystko bylo OK ale po odlaczeniu kabla 2 raz nie udalo sie polaczyc :/ importowalem liste z neta

*

Offline czemu

• 32
    • http://bash.org.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2006, 20:47:51 »
Odłączając kabel USB zmienia się typ połączenia - z LAN na GPRS. Sprawdź ustawienia GPRS aplikacji i ustawienia telefonu.

Połączenia typu LAN działają z reguły bez konfiguracji.

*

Offline Tomas

• 15
AHA
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 10, 2006, 23:29:43 »
rzeczywiscie musieli mi podac zle ustawienia gprs ci z plusa !! jesli ktos bylby laskaw i wrzucil by tu konfiguracje (glownie chodzi mi o gprs bo mmsami sie niebawie) na siec plus !! Bylbym bardzo zobowiazany !!z gory dzieki

*

Offline Tomas

• 15
Hmmm
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 11, 2006, 10:19:57 »
Udalo mi sie polaczyc z gg i chodzi w miare dobrze ale lubi sie rozlaczyc i zawiesic .....tyle ze niepolaczylem sie przez standardowo internet tylko siec mms !! hmmm czy przez internet bylo by szybciej czy to to samo??

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 11, 2006, 12:42:36 »
chyba jednak przez internet szybciej. Mi się nie rozłącza ani nie wiesza.