0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zlodziejom sie powinno ucinac rece
Zgłoś to do Fujitsu Siemens Computer Polska. Oni prowadzą taki rejestr dla notebooków, może dla PDA również...
Moze i czyta ... i moze sumienie go ruszy. Mam nadzieje
śróbki
Cytat: Skerdej w Lipiec 05, 2007, 14:26:13śróbki Raczej srubki , nauczcie sie pisac bez bykow !!!
Cytat: LooxUS w Lipiec 11, 2007, 10:10:51Cytat: Skerdej w Lipiec 05, 2007, 14:26:13śróbki Raczej srubki , nauczcie sie pisac bez bykow !!!jak już to śrubki
mnie różnież ciekawi namierzanie po MAC... czy jest to możliwe? aby np. policja dostała info,jeżeli dana karta sieciowa się wepnie. Jest jakaś możliwość kontrolowania tego w sieci, czy trzeba byłoby aby włąściciele punktów dostępowych zgłaszali to osobiście na policję?
byli jeszcze bardziej beszczelni... wytrzepali wszystkie domki w osrodku wypoczynkowym ALMATUR. Brali wszystko co miescilo sie w spodniach, telefony, portfele, palmy, palmfony etc.
OT: A Kaczyński (nie wiem, który - nie rozróżniam) mówił, że za rządów PISu spadła przestępczość. - G... prawda.
Cytat: qba_rozpruwacz w Październik 12, 2007, 13:53:58OT: A Kaczyński (nie wiem, który - nie rozróżniam) mówił, że za rządów PISu spadła przestępczość. - G... prawda.Prawda... A to dlatego że sporo polaków wyjechało do Londynu i z kolei tam przestępczość wzrosła.
Ej! Co za insynuacje Ja swoją Athenkę kupiłem za uczciwie zarobione funty!
No to musisz uważać żeby któryś z rodaków Ci jej nie zwinął
Ale i tak nie wyjął go z kieszeni.