znowu padł wyświetlacz.. zmieniam tel na Palm Pre :P

• 4 Odpowiedzi
  • 1202 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline archibaldi

• *
  • 68
    • Kalkulator kredytowy
  • Sprzęt: xperia
znowu padł wyświetlacz.. zmieniam tel na Palm Pre :P
« dnia: Listopad 10, 2009, 13:18:49 »
tego już za wiele! Cały ten ekran dotykowy to jakaś porażka tego sprzętu, napisać smsa czy maila to przygoda życia do tego ekran rysuje się nawet używając fabrycznego rysika ale najgorsze to fakt, że już raz zmianłem wyświetlacz bo stracił czucie i znowu to się zdarza - na pewnej części ekranu nie sposób trafić w odpowiednie misjce. Jest to strasznie uciążliwe. Od dluższego czasu używam tylko myszki do obslugi i pisania. Nie mam już siły- zmieniam sprzęt na Palm Pre bo slyszę, że to dobre no ale podstawowa sprawa to zewnetrzna klawiatura!!

*

Offline LuzZz

• **
  • 184
    • Sith Clan page!
Odp: znowu padł wyświetlacz.. zmieniam tel na Palm Pre :P
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2009, 18:08:31 »
Cóż można powiedzieć... Współczucia z powodu frustracji wywołanej Omnią (przez pewien czas chciałem napisać "urzekła mnie Twoja historia") ;)

Na przyszłość dobra rada od serca: porządna folia na wyświetlacz: nie boli, nie brudzi, nie gryzie a ma same zalety...
Nokia 3210 -> Nokia 6210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6233 -> Samsung SGH-i900 Omnia ^^

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 10, 2009, 19:21:32 »
zanim kupiłeś Omnie, trzeba było przeczytać kilka wątków i opinii na forum. Niestety Polak mądry po szkodzie. Co więcej mówić - ja też miałęm Omnie, na szczęście służbową i szybko się jej pozbyłem. Niestety w tamtych czasach nikt nie mógł mi dać żadnej dobrej rady...
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline archibaldi

• *
  • 68
    • Kalkulator kredytowy
  • Sprzęt: xperia
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 16, 2009, 13:09:56 »
@ LuzZz - miałem i folie przez pewnien czas ale nie zdała egzaminu jednak. Zresztą nie wiem czy pomogłaby pisać na ekranie czy przedłużyłaby jego żywot bo ja praktycznie tylko jeżdże myszą po nim z uwagi na precyzję..

*

Offline wikiri

• *
  • 52
  • Najlepszy tel-zabawka i8000
  • Sprzęt: Samsung i8000
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2009, 19:17:31 »
Archibaldi, a co Twoje gorzkie żale mają wspólnego z tym forum?

Nieznajomemu w zadymionym barze się poskarż :) Mnie też wnerwia dotyk, ale jak go wszystkiego idzie się przyzwyczaić, albo faktycznie zamontować lepszą folię lub wymienić warstwę dotykową.
Phone: i780 -> i900 omnia 8GB -> i8910 HD -> OMNIA 2
SanDisk 4gb