ORANGE WIDGET ! POMOCY !

• 4 Odpowiedzi
  • 1484 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ORANGE WIDGET ! POMOCY !
« dnia: Październik 22, 2008, 07:42:32 »
Witam prosze wszystkich o pomoc ! Mam omnie od wczoraj , ale z orange :) i tam jest te menu zbrendowane , chodzi mi o to zeby Widget wygladal tak jak w kazdej Omni taki kolorowy a nie taki jak w tej z orange,udalo mi sie zmienic ale nie wiem w jaki sposob i po wyzerowaniu nie moge do tego dojsc , prosze o pomoc !

*

Offline koox

• 36
  • Sprzęt: SGH i900 sahaj3
Odp: ORANGE WIDGET ! POMOCY !
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 22, 2008, 11:39:33 »
mam w plusie ale myślę że chodzi ci o to aby było normalnie więc w ustawieniach w dzisiaj "Ustawienia->Dzisiaj" masz różne opcje do zaznaczenia i możliwe, że masz tam zaznaczone coś w stylu "orange theme"

nie mniej jednak polecam ci wgranie najnowszego polskiego ROM-u, który jest bez brandingowych syfów i żadnych pomarańczowych dodatków tylko czysta omnia: )
o tym jak wgrać najnowszy ROM ( soft ) to telefonu przeczytasz w dziale o i900 omnia na samej górze .
nie czytaj

*

Offline balwanekbuli

• 40
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 22, 2008, 20:07:48 »
Ja wiem o co mu chodzi.
ja kupiłem omnie z allegro ale tez pochodzi z Orange. W menu głównym jak i na widgecie wszystkie ikonki są biało żótle i kształtowane poprzez orange.
Wyglada to tragicznie.

Ja po prostu wgrałem czystego roma i mam spokój

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 22, 2008, 21:17:37 »
Dziekuje , chyba to że mialem przez chwile smak prawdziwego samsungowego Widgeta to byl jakis błąd w omni .

Dziekuje za rade , wgralem najnowszego roma ( i900SAHJ1 ) I cieszę sie 100 % omnią  . A powiedzcie czy wgrywając nowego roma pozbylem sie simlocka na orange ? Nie mam karty innej sieci zeby sprawdzic jak mozecie to odpiszcie

*

Offline szycha7000

• **
  • 155
  • Sprzęt: Omnia, desire z, galaxy s 2, xperia t
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 22, 2008, 21:21:28 »
Simlock został. Pozbyłeś się tylko śmieci od "pomarańczowych".