Zmiana układu programów

• 4 Odpowiedzi
  • 997 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Przemon92

• 7
  • Sprzęt: SAMSUNG SGH-i900 | CXHL2
Zmiana układu programów
« dnia: Listopad 28, 2009, 20:11:44 »
Mam pytanie, jak zmienić układ ikon programów w omnii z listy na uklad ikon taki jak jest w menu głównym i czy jest w ogóle taka możliwość (chyba jest, bo w jednym z filmów na stronie samsunga, prezentujących mozliwości tego telefonu widzialem taki układ). Kiedy wybieram programy popprzez Start -> Programy są właśnie w takim układzie, ale kiedy wybieram je przez menu glowne są w formie listy.

Szukałem w google i tu na forum, ale niestety nie znalazłem podobnego wątku. Z góry dziękuję za pomoc.

@edit:
Domyslam sie ze pewnie wystarczy pogrzebac w ustawieniach, ale ja naprawde nie wiem jak to zmienic. Bardzo prosze o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2009, 22:39:46 wysłana przez Przemon92 »

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: Zmiana układu programów
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2009, 17:50:21 »
to chyba nie takie latwe, kieedys probowalem podmienic wlasnie skrot do programow ktore sie otwiera z menu start  za ten z samsung menu i niestety nie udalo sie :/
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline Przemon92

• 7
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2009, 18:15:05 »
Na tej stronie: http://omnia.samsung.pl/, klikając w zakładkę gps wyswietla nam się filmik na którym gdzies w 10sek. dokladnie widac taki układ programów. Czy to możliwe, aby tylko w anglojęzycznym romie były takie bajery jak zmiana układu skrótów do programów.

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 01, 2009, 19:26:05 »
no mi to wyglada  na fake, poprostu zeby ladnie bylo, na  angielskich romach tez tego jakos nie bylo, tylko po kliknieciu na programs byla lista programow, to co na tym filmiku jest to tak jak by skróty do programow byly...
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline Przemon92

• 7
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 01, 2009, 19:51:26 »
W prawdzie da sie zyc z takim ukladem, ale mysle ze o wiele bardziej praktycznym ukladem bylby taki uklad ikon jak w menu, moze ma ktos jednak pomysl jak to zmienic?