Jak wyłączyć możliwość odbierania rozmowy z ekranu dotykowego ?

• 4 Odpowiedzi
  • 1870 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Marcuss1

• *
  • 85
Wyszukiwarka jest beznadziejnie beznadziejna. Nie potrafię znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie a nie wierzę, żeby takie nie padło. Standardowo jak dzwoni ktoś do mnie, to pojawiają mi się na ekranie dotykowym dwie możliwości: odbierz i porzuć rozmowę. Chciałbym wyłączyć możliwość odbierania rozmowy z ekranu dotykowego a mieć możliwość odbierania tylko z przycisków sprzętowych telefonu. Teraz jak mam PDA w pokrowcu, to przeważnie podczas wyciągania z pokrowca trafię w jakiś przycisk na ekranie i albo rozłączę dzwoniącego albo się z nim połączę zanim zdążę zobaczyć kto dzwoni. Nie interesuje mnie program S2U2, który po którejś już wersji z kolei iluś tam dniach używania wywaliłem, bo z nim więcej kłopotów niż pociechy. Ja po prostu nie chcę mieć możliwość odbierania połączenia z ekranu - tylko klawisze sprzętowe. Nie wierzę, że nikt jeszcze nie napisał jak to zrobić !
i900 Omnia

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: Jak wyłączyć możliwość odbierania rozmowy z ekranu dotykowego ?
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 28, 2009, 16:07:32 »
u nas jeszcze nikt nie napisal o tym, ale w sumie moze akurat ktos wie  jak to zrobic, mnie by interesowalo na odwrot, czyli odbieranie tylko za pomoca ekranu gdyz nie mam pokrowca  i jak wyciagam omnie z kieszeni zawsze mi sie wciska jakis klawisz czy to d-pad czy czerwona/zielona sluchawka. a jak jest przesowaczek to wtedy  moglbym klikac co chce bo przesunac trzeba dokladnie. da sie wylaczyc klawisze sprzetowe gdy ktos dzwoni ?

podejrzewam ze zmiany w rejestzre pomogą ale nie chce mi sie szukac :)
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline foly

• *
  • 88
    • WinMo.eu
  • Sprzęt: E90, Omnia i900, HD2 omg!, Motorola Milestone
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 02, 2009, 11:42:03 »
Mój pokrowiec jest miękki więc z tym naciśnięciem w pokrowcu, to nie ma specjalnie problemu. Dlatego pytam czy jest możliwość wyłączenia tych ekranowych przycisków. Czasami wyciągając telefon z torby czy ciasnej kieszeni chcesz czy nie chcesz, to naciskasz telefon gdzie popadnie i tym samym odbierasz/kończysz sobie rozmowę. Irytujące niesamowicie.

Inesoft Dialer rozwiązuje ten problem w 100%. Ponizej zapodam lina... mam nadzieje ze mod na to pozwoli  :wink:
http://[nie pozwolił]
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 19:30:44 wysłana przez ajed »

ROM: Fast-Light-Rom (2.1-update1 - SHOLS_U2_02.38.0 - 800Mhz-56vsel-conservative)

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2009, 19:30:13 »

Inesoft Dialer rozwiązuje ten problem w 100%. Ponizej zapodam lina... mam nadzieje ze mod na to pozwoli  :wink:

Nie, nie pozwoli.

Możesz dać linka do strony producenta:
http://www.inesoft.com/eng/index.php

*

Offline Marcuss1

• *
  • 85
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 03, 2009, 08:54:19 »
Testuję tego Inesoft Dialera i na razie powiem - TO JEST TO !!! Dzięki wielkie, jestem bardzo zadowolony. Jak się sprawdzi po 14 dniach trial, to będę go kupował. A ktoś wie jak go kupić w Polsce ?
i900 Omnia