Witam,
Wszedłem dzisiaj w Ustawienia-->Pamięć-->Karta pamięci-->Bluetooth FTP i odczytałem wartość całkowitej pojemności karty = 0,00MB. Próby wklejenia pliku (dowolnego) kończą się informacją "nie można skopiować pliku ;kod błędu 170". Próby zainstalowania programu w wybranej lokalizacji Bluetooth FTP wywołują komunikat : "Instalacja nie powiodła się. Nie można zainstalować programu lub ustawienia, ponieważ nie mają one wystarczających uprawnień systemowych."
W związku z powyższym mam kila pytań:
1. Czy pojemność 0.00MB jest standardowym komunikatem? (nie pamiętam dobrze ale na początku użytkowania było to chyba 16MB),
2. A może jest to tylko wirtualna pamięć serwera FTP widoczna tylko dla uprawnionych urządzeń bluetooth?( w takim razie po co opcja "zainstaluj w pamięci FTP")
Na te pytania niestety nie potrafili odpowiedzieć w autoryzowanym serwisie. Nie wiedzą nawet czy tak powinno być ,czy też próbować zrobić twardy reset żeby sprawdzić (no właśnie : co?,bo nie mieli chyba sprawnego egzemplarza żeby od razu zobaczyć tą wartość)
Zrobienie resetu będzie mnie kosztowało sporo pracy z ponowną instalacją programów i ustawień, więc bardzo proszę o informację chociażby o wartości pamięci FTP w innych aparatach.