Ja napiszę o swoich wontpliwościach związanych z"radioromem", ponieważ z wszystkich dyskusji wynika,
że jeśli wgra się ROM z nowszym, to później wgrywając ze starszym następuje uwalenie omni.
Moim zdaniem, to nie jest do końca prawda, aczkolwiek spierał się nie będę, tylko napiszę jak to widzę
u siebie. Miałem jedną omnię, flashowałem ją chyba z 40 razy w każdą stronę, po blisko 2 miesiącach
doszedłem do wniosku, że jest wadliwa w kilku kwestiach (podświetlenie, słaby odb. wifi, gps...), oddałem
zamieniając na nokie niestety, nieszcęście mnie dotykało 2tyg, tyle wytrzymałem

, sprzedałem nokię
na biegu i kupiłem nową omnię, z orange, z softem SAHH7. Pierwszy ruch, zdjęcie simlocka, bezproblemowe,
drugi flash ROMu na DXHK1/M2D04, bo strasznie go lubię. Poczytałem znowu forum, wyszedł nowy z M2D,
wgrałem bez najmniejszego problemu. Po godzinie zabawy, stwierdziłem, że to lipa jest, w porownaniu
z ...M2D04, wracamy na ten jednak najlepszy jak narazie z manillą, również bez problemu.
Wynikiem tego jest moja myśl, że nie do końca chodzi chyba o nowszy radiorom w całej zabawie i uwalaniu
sprzętów przez tylu ludzi, no bo jak to wytłumaczyć? DXHK1 ma na pewno wcześniejszą wersję tego, od
QB03/QB03M opartego na DXIA2, czy się mylę? Jeśli się nie mylę, to flashowałem w obie strony, ze starszego
na nowszy i spowrotem i nic, mam tak jak miałem, najmniejszego potknięcia i działającą wyśmienicie omnię.
To już druga omnia, którą robię w każdą stronę i jest ok, działą, nie ma niespodzianek, mam fart?