Windows mobile device center - pomoc - aplikacje i gry

• 7 Odpowiedzi
  • 1779 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Windows mobile device center - pomoc - aplikacje i gry
« dnia: Wrzesień 13, 2008, 10:12:16 »
Witam. Mam program windows mobile device center. Tylko nie umiem do konca go obslugiwac. Mogl by mi ktos krok po kroku opisac jak wgrac aplikacje na omnie? Podlaczam telefon, klikam programy i uslugi>wiecej>dodaj program, ale tam nic mi sie nie wyswietla. Prosze o pomoc
Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Windows mobile device center - pomoc - aplikacje i gry
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2008, 10:16:30 »
Sam program windows mobile device center służy do połączenia PC z pocketem. Jeśli chcesz wgrać jakiś program dla pocketa to musisz ściągnąć wersję tego programu w formie exe (nie CAB) i instalować tak jak program na PC. Jeśli pocket jest podłączony przez kabel to automatycznie zostanie wgrany program na Omnię i będą komunikaty co trzeba robić  :ok:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2008, 18:15:51 »
a jak jest cab, to co mam zrobic?? mam poprostu sciagnac .exe, podlaczyc fona i instalnac na kompie program?
Napisane: Wrzesień 13, 2008, 18:12:38
szukam nodata.exe, ale nigdzie nie moge znalezc? co mam zrobic?

*

Offline bebic

• 366
  • Sprzęt: HTC Kaiser, HTC HD7, Nokia Lumia 710, SGS2
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2008, 20:53:25 »
Jak masz CAB to wrzucasz go na telefon, potem na telefonie odpalasz i się instaluje.

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 13, 2008, 21:01:19 »
ale do jakiego folderu, gdzie? byle gdzie?

*

Offline bebic

• 366
  • Sprzęt: HTC Kaiser, HTC HD7, Nokia Lumia 710, SGS2
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 13, 2008, 21:18:14 »
Nie ma znaczenia gdzie wrzucisz. Ma być na telefonie, potem klikasz na to i zaczyna się instalować.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 13, 2008, 21:36:03 »
A tak dokładnie to RTFM
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 18, 2009, 23:03:02 »
ten post prosze o skasowanie bo tworzę nowy temat na forum.

Witam!

to moj pierwszy post, szukałem odpowiedzi na moje pytanie i nigdzie nie mogłem znaleźć.

Mam problem z wgrywaniem aplikacji, za pomocą MITs Wizard 3.0 wrzuciłem pliki Cab na karte pamięci w telefonie (wgrałem rom SAHJ1). Nastepnie odpalam ten plik w telefonie, przebiega proces instalacji, pojawiają sie skróty w programach ale niestety zadna aplikacja nie dziala.

Próbowalem: słownik ang-polski, PalmHeroes1.04, tcpmp.pocketpc.0.72RC1, ChessGenius_WM_signed.

Przy właczaniu odtwarzacza tcpmp wyskakuje jakiś błąd i dalej nie idzie, Palm Heroes podobnie tyle ze wyświetla sie jeszcze ekran z wyborem jezyka.
Jak zrobić żeby wszystko dobrze sie wgrało? Probuje wgrać TCPMP ponieważ chcialbym divixy oglądać, bo bez tego czesto głosu nie mam, albo w ogole wideo nie startuje.

Pomocyy! ;)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 12:53:21 wysłana przez tomek7 »