Więc mam mały problem. A w zasadzie to dwa. Pierwszy to taki, że nigdy nie bawiłem się w ustawianie sieci, łączenie wpisywanie IP i innych tego typu rzeczy. Drugi to taki, że spędziłem chyba z 5 godzin aby połączyć Omnie z komputerem i móc na przykład przeglądać i odtwarzać muzykę znajdującą się na komputerze po wifi, za pomocą omnii. Albo tak żeby muzyka znajdująca się na kompie była odtwarzana na Omnii, albo tak żeby sterować Omnią jak pilotem, muzyką znajdującą się na komputerze. Jestem zielony w tym temacie nawet nie wiem jak udostępnia się pliki na komputerze i jak je potem znaleźć na Omnii. Mam Windowsa Viste i laptopa Toshibe Satellite A300-1eh wiec karta sieciowa bezprzewodowa w nim jest. I teraz pytanie jak to wszystko zrobić? Udalo mi się utworzyć na komputerze sieć ad-hoc, omnia ją znajduje łączy się z nią ale z przegladaniem plików kaplica. Mam równiez pelna wersje resco file explorer. POMOCY!!! (wezcie pod uwage ze jestem zoltodziobem w temacie tworzenia sieci, jakichkolwiek, a tym bardziej zeby polaczyc PPC z Laptopem). Oprócz tego dodam ze omnia bez problemu laczy się z routerem (mam neostrade bezprzewodową), laptop to samo. Więc problem chyba lezy w moich umiejętnościach