Widget Samsung (pasek boczny)

• 3 Odpowiedzi
  • 2558 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Silver8

• *
  • 85
  • PDA: i900SAHJ3/SAHJ3 TELEFON: i900XXHJ1
  • Sprzęt: SGH-i900 OMNIA 8GB+8GB SDHC Sandisk
Widget Samsung (pasek boczny)
« dnia: Październik 15, 2008, 03:15:10 »
Czy istnieje możliwość edycji zawartości Widget Samsung (boczny pasek), oraz czy możliwe jest przypisanie innych aplikacji do istniejących już na nim skrótów (np.: ikona internet w widget samsung z Opera Mobile na Opera Mini) ?
American Staffordshire Terrier -  AL BASCO Yakamoz

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: Widget Samsung (pasek boczny)
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 06, 2008, 12:36:42 »
nie jestem pewien na 100% ale widget samsunga jest raczej nietykalny, z prostej przyczyny, gdy zrobisz hard reset jest on ustawiany domyslnie i zmiana czegokolwiek w rejestrze co dotczyczy przypisania ikonkom funkcji lub tez zmiany ikonek jest nie udostepnione do edycji. wiec chyba niestety nie ma takiej mozliwosci poki co.
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 08, 2008, 00:02:10 »
Nie wiedziałem, gdzie o tym napisać, więc padło tutaj. Otóż całkiem przypadkowo wpadłem na to, że można powiększyć sobie ekran today, i nie tylko w telefonie. Jak to robimy?Otóż przytrzymujemy jakiś czas przycisk do zwiększenia głośności i oto pojawia się na powiększony ekran. Klikając na tpuchpada na dole wyświetlą się nam opcje nawigacji, a wtedy automtycznie przesuwa się ekran. ;)
Pozdrawiam

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 08, 2008, 00:07:05 »
tak jest to poniekad znana sztuczka z powiekszaniem :)  przydatna gdy literki sa male :) dodam tylko ze dziala w kazdym podmenu :) i mozna przesuwac tez palcem tak jak nam sie podoba.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2008, 00:09:42 wysłana przez javman »
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™