Wiadomości MMS-jak je otworzyć?

• 4 Odpowiedzi
  • 11486 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wiadomości MMS-jak je otworzyć?
« dnia: Październik 26, 2008, 15:51:39 »
mam pytanie ,jak odczytać wiadomość mms?gdy otwieram taką wiadomość tekst jest ale zamiast zdjecia jest ikona zdjecia.w żaden sposób nie jestem w stanie otworzyc zdjęcia.Jak to zrobić ,i na przyszłosc może ktoś wie jak ustawić by takie wiadomości mms po otwarciu pokazywały odrazu całą zawartosc (zdjecie)dzieki z góry za informacje.Pozdrawiam.

Odp: Wiadomości MMS-jak je otworzyć?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 26, 2008, 16:07:24 »
Kliknij po prostu na tę ikonkę zdjęcia ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 26, 2008, 16:13:55 »
mała ta ikonka ale sie udało,niby takie proste....dzieki :ok:

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 26, 2008, 21:14:02 »
A ja miałem ciekawy przypadek... Miałem podłączony telefon do komputera (komputer do komputera ;) ) połączony przez active sync... i przyszedł mms... a właściwie powiadomienie o nim, bowiem tel nie połączył się z internetem (mms.plusgsm.pl)... widocznie tak jest gdy jest połączony z komputerer... ale! po odłączeniu spróbowałem odebrać wiadomość, jedyne co zobaczyłem, to błąd, a później gdy otwieram tę wiadomość, message not found i waga 1kb zamiast 33kb. ciekawostka, ale niefajna.

*

Offline wirszews

• **
  • 144
  • Sprzęt: SGH-i 900 (Omnia)
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 26, 2008, 21:18:01 »
Bo CI pewni pobralo sama informacje a nie MMS:P Tak samo jak jest w emailach....A co do MMS i podlaczenie do kompa to mysle ze to byl akurat przypadek;)
---
Pozdrawiam
wirszews

A zaczęło się tak
1. Motorola T2288->Nokia 3310->Siemens C65->Siemens C75->Nokia N73->Samsung Omnia
2. Siemens C65->Plusfon 401i->SE K800i