Wiadomosci Foldery

• 12 Odpowiedzi
  • 1399 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline krissos

• 635
  • Sprzęt: Samsung Galaxy II +32GB
Wiadomosci Foldery
« dnia: Grudzień 01, 2008, 23:52:05 »
W wiadomościach menu narzędzia jest opcja "Zarządzaj folderami" u mnie jest nieaktywna jak to zmienić??
Nie mów mi jak mam żyć bo nie ty za mnie będziesz umierać

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
Odp: Wiadomosci Foldery
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 02, 2008, 00:26:03 »
dziwne; u mnie funkcja ta jest jak najbardziej aktywna
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline krissos

• 635
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 02, 2008, 01:13:49 »
U kolegi tez sprawdzalem i tez nie aktywna jest to omnia bez simlocka orginalnie 16GB nie wiem czy to ma znaczenie ale moze wiec napislame i mam rom SAHJ1

*

Offline MCRavel

• *
  • 62
  • THE MUSIC F@CTORY
  • Sprzęt: Samsung I8000 OMNIA II (8GB)
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 02, 2008, 07:34:09 »
WiTaM
Mam Omnię 16GB bez simlock'a, i jak jesteś w SMS'ach to to jest wyłączone, ale jak wejdziesz w emaile to już masz aktywne zarządzanie folderami.

PozDraWiaM
Samsung I8000 Omnia II (8GB)

*

Offline krissos

• 635
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 02, 2008, 09:25:00 »
WiTaM
Mam Omnię 16GB bez simlock'a, i jak jesteś w SMS'ach to to jest wyłączone, ale jak wejdziesz w emaile to już masz aktywne zarządzanie folderami.

PozDraWiaM

U mnie jest nie aktywane a nie w sms ani w wiadomosciach

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 02, 2008, 11:46:43 »
u mnie opcja ta jest aktywna zarówno w smsach jak i emailach
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline krissos

• 635
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 02, 2008, 11:51:59 »
To od czego zależy to czy jest aktywne czy nie??

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 02, 2008, 21:32:20 »
Tak sobie myślę czy nie jest to uzależnione przypadkiem od trybu wyświetlania sms - w postaci czatu lub tradycyjnie?
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 02, 2008, 21:42:35 »
ten watek nasunal mi kolejne pytania... jak rozumiem, to wszystkie otrzymane/wyslane wiadomosci czy to sms czy e-mail zostaja zapisane w okreslonych w urzadzeniu folderach tak? bezposrednio z nich moge przegladac te wiadomosci? i czy mozna utworzyc nowe foldery i w nich zapisywac wiadomosci?
Co do folderow... kupujac OMNIE mam w urzadzeniu utworzone juz foldery na pliki video (przykladowo gdybym chcial film wrzucic na urzadzenie)/mp3/zdjecia? Czy takie foldery samemu sie tworzy? Pytanko dla pewnosci: wyczytalem na forum, zeby urzadzenie dzialalo jak "pendrive" trzeba ustawic na pamiec masowa? czy cos w tym stylu, jak podlacze to mi sie wyswietla pieknie same foldery i tam wrzucam? Nie wiem czy to dobrze rozumiem, ale skoro mowa o folderach to prosze o krotkie wyjasnienie :) Generalnie chodzi mi o to jak "najwygodniej"wladowac filmy mp3 fotki, i ogolnie pliki ktore moga troche zajmowac na OMNIE, lepiej przez AS czy zmienic to w ustawieniach USB?

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 02, 2008, 21:46:40 »
Folderami i plikami możesz zarządzać jak w PC za pomocą eksploratora wbudowanego lub innego. Polecam Total Commander for ppc. Mopżesz również przez AS, opcja eksploruj.  Jak masz pliki wieksze niż 10 MB to już warto je wrzucać za pomocą trybu pendrive. Za pomocą AS trwa to wieczność !
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 02, 2008, 21:56:03 »
dziekuje za szybka odpowiedz, dobrze wiedziec, szczerze bede probowal (jak juz bede mial;>) bez instalacji dodatkowych programow, to bedzie moj pierwszy PDA wiec nie chcialbym czegos popsuc juz na samym poczatku, wlasnie chodzilo mi o pliki duzo wieksze niz 10MB powiedzmy jakies filmy czy cos w tym rodzaju to zajmuja po 700MB i tutaj jak lepiej zrobic? wrzucac plik z rozszerzeniem powiedzmy .avi majacy takie ogromne rozmiary czy powinno sie takie filmy konwertowac do jakiegos innego formatu? Jesli tak to jakiego i jak objetosciowo pozniej wygladaja takie pliki(np.procentowo-roznica) i czy taka zmiana formatu pliku rowniez trwa "wiecznosc" ?;)

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 02, 2008, 22:12:10 »
Na wiele z Twoich pytań znajdziesz bez trudu odpowiedź na tym forum. Ja odniosę się tylko do Twoich obaw:
... bede probowal (...) bez instalacji dodatkowych programow, to bedzie moj pierwszy PDA wiec nie chcialbym czegos popsuc juz na samym poczatku
- nie powinieneś się obawiać instalowania dodatkowego oprogramowania, ciężko coś popsuć instalując jakiś program. Powiem nawet więcej - dopiero gdy zaczniesz się bawić w instalację przeróżnego softu odczujesz najlepszą frajdę z użytkowania PDA  :ok:
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

*

Offline krissos

• 635
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 05, 2008, 10:49:34 »
Szukałem na różne sposoby ale funkcja jest ciągle nie aktywna  :mad:  Chyba nie zależy to od programów wgranych albo os romu?
Napisane: Grudzień 04, 2008, 09:57:26
Sam znalazlem odpowiedz po wgraniu nowego Romu opcja dzala normalnie  :proud:
Wiec chyba to byla wina romu!