Wgrywanie aplikacji, muzyki, fimów, zdjęć OMNIA

• 6 Odpowiedzi
  • 11804 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wgrywanie aplikacji, muzyki, fimów, zdjęć OMNIA
« dnia: Wrzesień 12, 2008, 23:40:09 »
Witam. Mam pewien problem. Na swojej omni, nie wiem jak wgrywa sie muzyke,filmy, czy aplikacje. Nie wiem w jakie miejsce do jakiego folderu co. Nie chciałbym pomieszać. Prosze o pomoc. Pliki chciałbym wgrać na dysk twardy telefonu - 8GB

Pozdrawiam

*

Offline kemp

• *
  • 54
  • Sprzęt: SAMSUNG OMNIA
Odp: Wgrywanie aplikacji, muzyki, fimów, zdjęć OMNIA
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 12, 2008, 23:44:45 »
Witam. Mam pewien problem. Na swojej omni, nie wiem jak wgrywa sie muzyke,filmy, czy aplikacje. Nie wiem w jakie miejsce do jakiego folderu co. Nie chciałbym pomieszać. Prosze o pomoc. Pliki chciałbym wgrać na dysk twardy telefonu - 8GB

Pozdrawiam

zainstaluj na komputerz activesync - jest w polskiej wersji do zdobycia na google za darmo - połaczy cię z telefonem i zobaczysz wtedy odpowiednie foldery  :wink:

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 12, 2008, 23:51:14 »
o.k Dzięki, sciagam. Jak bede mial problemy to napisze jeszcze. A zeby nie zakladac nowegowatku i nie zasmiecac, to zna ktos moze jakies strony z tapetami, dzwonkami, filmami, aplikacjami na omnie?
Napisane: Wrzesień 12, 2008, 23:47:31
mając viste, mam zaintalowac Windows Mobile Device Center 6.1?

*

Offline __PeTe__

• **
  • 105
  • Sprzęt: _Moja_ewolucja_: Palm M500 -> HP 3870 -> HP 4150 -> Palm Treo 500V -> SPV M3100 (WM 6.1 PDA Viet) + Palm Treo 750v
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 12, 2008, 23:56:19 »
mając viste, mam zaintalowac Windows Mobile Device Center 6.1?

Nie masz innego wyjścia - Nie ma ActiveSync'a na Viste. Jego miejsce zastąpił właśnie Windows Mobile Device Center.

Pozdrawiam

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 13, 2008, 00:02:14 »
a skąd pobierać aplikacje, gry na WM6.1, i filmy, muzyke i tpety? sa jakies stronki do tego?

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 13, 2008, 12:03:43 »
Witam . mam kilka pytań

1) czy w omnii idzie zmienić widgety na stronie głónej ?
2) jak zablokować klawiaturę
3) w widgetach mam ikonkę kontaktów są tam 4 pola na dodanie kontaktów niestety 3 są nieaktywne i nie idzie dodać , przy zakupie wszystkie były aktywne gdzie to można zmienić?

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 14, 2008, 12:12:46 »
Witam . mam kilka pytań

1) czy w omnii idzie zmienić widgety na stronie głónej ?
2) jak zablokować klawiaturę
3) w widgetach mam ikonkę kontaktów są tam 4 pola na dodanie kontaktów niestety 3 są nieaktywne i nie idzie dodać , przy zakupie wszystkie były aktywne gdzie to można zmienić?

1) mozna zmienic Widget na inne ikonki: wchodzisz w Menu  - Ustawienia - Dzisiaj i na pierwszej stronie Wygląd masz Tematy dla Windy, a w zakłądce Elementy masz opcje co włączyć a co wyłączyc, domyslnie od nowości był włączony Samsung Widget.

2) klawiature blokuje si eczerwona słuchawką - nalezy długo przytrzymac.