Majstry, a powiedzcie mi jak z obsluga LCD w OMNII po zaaplikowaniu invisibleSHIELD? Nie jestem zwolennikiem naklejania czegokolwiek na wyswietlacz, bo z praktyki wiem, ze zawsze to pewien dyskomfort. No i jak z jakoscia obrazu, tzn. czy invisibleSHIELD nie rozmazuje obrazu? I oczywiscie kwestia uzywania rysika na takiej folii (chodzi glownie o odreczne pisanie notatek itd., gdzie trzeba przesuwac rysik po powierzchni LCD) : rysik sie slizga bez problemu, czy folia jest "tepa" i czujemy opor?
@oszolom6 z matrax'a? ;> Pozdrawiam kolege
Jak mozesz to odpowiedz na moje pytania i pewnie sie do Ciebie zglosze ![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
@$ROGAL$ heh ja praktycznie jestem wszedzie

jak miałem iP to folijka byla rewelacyjna, ale wiadomo IP ma trosze inny interfejs dotykowy niz Omnia i tu moze byc zmniejszona czulosc jak to pisał kolega @temp333.
jak dostane i zaloze podziele sie czy faktycznie zmniejszy sie czulosc ekranu.
-edit-
folia załozona i jak dla mnie czułość ekranu jest lepsza niz przed zalożeniem, wszystko chodzi az miło.
dodatkowo telefon nie jest taki sliski i fajnie trzyma sie w dloni. Z samym zalozeniem foli nie ma problemu szybko i łatwo. Powiem ze latwiej mi sie zakładało niz to było na iP.
PS. folijek juz nie ma, 4 które miałem sa juz rozdysponowane.
Jak znajda sie jeszcze chcetni to zamówie kolejne 5-10 sztuk. Przy tamtych koszt z wysyłka wyniósł 82 zł