Odebrałem z serwisu omnie i nie działa aparat. Po włączeniu funkcji aparatu dotykowo, nie mogę przyciskiem zrobić zdjęcia.
Na przycisku włącza się głośność, w ustawieniach aparat mam slajdy a waparat przytrzymaj mam aparat.Czy są jeszcze jakieś inne ustawienia.
Powiększanie i pomniejszanie obrazu w aparacie też nie działa.
Witaj,
z moją omnia podobne cyrki się działy. Nie dość, że boczne przyciski nie działały wcale, to przyciski słuchawek wariowały tzn. przypisały sobie inne funkcje. Np. gdy wciskalem czerwoną słuchawkę pojawiało sie p w wyszukiwaniu kontaktów.
Skończyło się serwisem, myślałem że to tylko włącznik. Nie fatygując Pani od której kupiłem telefon o kopie faktury pobiegłem do serwisu. Powiedziałem: proszę naprawić jeśli cena naprawy nie będzie przekraczała 100 zł w przeciwnym razie załatwię kopie faktury i doniose kompletną gwarancję. Pan pomacał, pogłaskał ułomnie, spisał kwitek serwisowy i pewnym głosem odrzekł, będę dzwonił za 3 dni do 5 dni w zależności od dostępności częsci w serwisie u nas( serwis autoryzowany, niecentralny, a okres świąteczny).
Ok, szybko zrobią.
Po tygodniu dzwoni Pan z serwisu i oznajmia: "Niech Pan doniesie gwarancję, to coś na płycie, wysyłamy go do serwisu centralnego".
Załatwiłem pełną gwarancję, doniosłem, przyjęli. Miała być dziś, ale się nie wyrobili, proszę czekać do wtorku.
Źle Ci nie życzę, ale moim zdaniem powinieneś szykować kartę gwarancyjną...
PS. myślałem ze to coś w romie, w sumie customowy od Ryrzego na 6.1, wgrałem 6.5 tez od Ryrzego, nie pomogło to zaniosłem.