TV i radio w Omni

• 11 Odpowiedzi
  • 2310 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline worren

• 32
TV i radio w Omni
« dnia: Grudzień 09, 2008, 14:54:50 »
Witam wszystkich !! Mam pytanie do forumowiczów , czy korzystał już ktoś z Was z programu Spb online? Ja właśnie się nim bawię doskonale sobie telefon z nim radzi ale nie mogę dorzucić większej ilości kanałów telewizyjnych   :|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2008, 14:58:09 wysłana przez worren »

*

Offline BaGRoS

• 641
    • Bielizna damska
  • Sprzęt: HTC Touch PRO + Samsung OMNIA 8GB x2szt
Odp: TV i radio w Omni
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 09, 2008, 15:03:33 »
Jak dorzucasz?
Jaki komunikat otrzymujesz?
Niektórych kanałów nie można oglądać poza stanami... Prawa autorskie/licencje...
8) BaGRoS 8)
REGULAMIN!

*

Offline worren

• 32
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 09, 2008, 15:07:22 »
Wszystko jest ok żadnego piractwa nie ma. Programy można wyszukać na necie  są free i ogólnodostępne . Mam już ich kilkanaście ale problem jest z dodaniem ich do tych które są już w  programie. Z radiem nie ma tego problemu bo jest specjalna opcja na wpisanie adresu www. stacji. Ja to testuje na wifi i jest spox
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2008, 19:27:58 wysłana przez worren »

*

Offline BaGRoS

• 641
    • Bielizna damska
  • Sprzęt: HTC Touch PRO + Samsung OMNIA 8GB x2szt
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 09, 2008, 19:55:01 »
Użyłem słowa piractwo?
Licencje na udostępnianie filmów poza granicami USA nie mają nic wspólnego z piractwem.
Jest sobie strona Xyz i ma podpisaną umowę z telewizją BZ na emisję tv przez internet na terenie USA i niestety poza stanami sobie nie pooglądasz :(
Ja już się zastanawiałem nad użyciem jakiegoś proxy amerykańskiego albo innego wynalazku, bo znalazłem online telewizję emitującą seriale w HD... Niestety po wejściu dowiedziałem się, że nie żyję w USA i sobie nie pooglądam :/ Inna strona to http://www.hulu.com/ gdzie jest np. 24 i inne fajne dzień po premierze z krótkimi reklamami, niestety tylko w USA  :mad:
8) BaGRoS 8)
REGULAMIN!

*

Offline worren

• 32
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 09, 2008, 20:11:55 »
Hmmm faktycznie strona która podałeś fajna  :ok: skoro jednak nie można nic z niej pobrać zostaje tylko Shout cast Tv stations 

*

Offline cRet

• *
  • 81
  • Omnia 8GB HTC HD2
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 09, 2008, 21:29:48 »
Czy wtyczka działa tylko z spb mobile shell ??

*

Offline worren

• 32
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 10, 2008, 08:40:02 »
Nie,  jest to samodzielny program , chociaż można go dodać do spb shell i wszystko będzie się komponowało super  B)

*

Offline worren

• 32
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 11, 2008, 07:06:05 »
Jest alternatywa , znalazłem w sieci kolejny program do obsługi programów telewizyjnych z całego świata - Diamond TV. Rewelacja!!! Dużo programów , można dodawać nowe znalezione w sieci i UWAGA dla wielbicieli kanałów XXX jest możliwość wpisania hasła/licencji aby cieszyć się " ładnymi ruchomymi obrazami  B)" Program dobrze pracuje z telefonem i w przeciwieństwie do "Spb online" nie łączy się z internetem wtedy kiedy o tym nie wiemy aby zrobić sobie samodzielnie aktualizację. Legalny dostęp do kreskówek , informacji i sportu tylko niestety polska oferta dość uboga. Mimo wszystko polecam. Aha dobrze jest wgrać dodatkowo Coreplayera np. 1.3.0
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2008, 07:07:38 wysłana przez worren »

*

Offline mifal

• 12
    • mifal.net
  • Sprzęt: SGH i900, NC-10, Nokia 500
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 23, 2009, 09:36:14 »
Wszystko jest ok żadnego piractwa nie ma. Programy można wyszukać na necie  są free i ogólnodostępne . Mam już ich kilkanaście ale problem jest z dodaniem ich do tych które są już w  programie. Z radiem nie ma tego problemu bo jest specjalna opcja na wpisanie adresu www. stacji. Ja to testuje na wifi i jest spox

mógłbyś podrzucić jakieś swoje wpisy..

jak one wyglądają..

próbowałem odpalić taka stacje radiową jak PlanetaFM http://planeta.fm/2_odsluch.php, ale cokolwiek nie wpisałbym do programu to dostaje komunikat, że zła odpowiedź ze strony, albo format pliku nie ten.
Ale to już było.. Asus A696, Nokia E65, Dell Latitude D400

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 23, 2009, 20:40:10 »
do telewizji polecam Diamond TV

*

Offline benco

• **
  • 142
  • Sprzęt: Treo 90 -> TT -> HTC Wizard -> HTC Touch Elfin + Samsung OMNIA + Nokia E51i + eeePC 901
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 25, 2009, 16:00:35 »
do telewizji polecam Diamond TV

A masz tam jakieś polskie kanały ?

*

Offline serfer

• 41
  • Sprzęt: OMNIA 16GB
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 25, 2009, 23:02:55 »
są polskie całe cztery
znacie linki żeby dorzucić więcej ? np http://www.megawypas.pl/readarticle.php?article_id=109
jakoś mi to nie wychodzi :(