0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mnie nie dziwi ze PS3 nie widzi Omni w trybie innym niz zewnetrzny dysk pod USB. Przeciez Omnia podlaczona do innego PC na ktorym nie bedzie ActiveSync tez nie bedzie widziana.
Ok. Teraz rozumiem. Wlaczyles Omnie w tryb USB ale nie widac pod PS3 "moja pamiec", a karta ma zapewne inny format niz "zjadliwy" dla ps3 czyli fat32.Sprawdze to u siebie i odpowiem.
no własnie problem w tym, ze komp widzi "moja pamięć" (jak wejdziesz we "właściwości") jako fat 32 - czyli tak jak powinno być. Jak sprawdzisz daj znać - będę bardzo wdzięczny:-)Pozdrawiam
Cytat: Konradetek w Kwiecień 05, 2009, 00:33:08no własnie problem w tym, ze komp widzi "moja pamięć" (jak wejdziesz we "właściwości") jako fat 32 - czyli tak jak powinno być. Jak sprawdzisz daj znać - będę bardzo wdzięczny:-)PozdrawiamSprawdzilem, nie dziala. TRYB USB-> Karta pamieci dodatkowej, cyklicznie scanowanie portu USB i brak polaczenia.hmmm... a to wlasnie u mnie dziala. z karty microsd widzi i odczytuje dane...
Jaka masz karte ? Ja mam 8 gb.
WitamNie wiem jak PS3 (nie posiadam) ale na moim DVD jest podobny problem. Połączam Omnię mojej żonki i 16 Gb wewnętrznej nie widzi (jakie fajne efekty wizualne przy próbie odczytu – bajer), a 2 Gb z karty łyka bez problemu... przyczyna – DVD nie obsługuje 16 GB (nigdzie nie znalazłem do ilu obsługuje a nie mam 4 i 8 aby sprawdzać). Może PS3 ma ten sam problem?Pozdrawiam