Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
OMNIA - jak ustawic przypomnienia o sms'ie albo nie odebranych polaczeniach?
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Samsung
SGH-i900 (Omnia)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
7 Odpowiedzi
2448 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mysiopysio
26
«
dnia:
Wrzesień 08, 2008, 19:53:20 »
Witam,
OMNIA super.. wszystko ok oprócz bardzo dla mnie potrzebnej opcji o powiadamianiu o nie odebranych sms bądź połączeniach... w formie dźwięku i wibracji co jakiś czas... czy jest możliwe włączenie takiej opcji?
Pozdr
bebic
366
Sprzęt: HTC Kaiser, HTC HD7, Nokia Lumia 710, SGS2
Odp: OMNIA - jak ustawic przypomnienia o sms'ie albo nie odebranych polaczeniach?
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 08, 2008, 20:04:02 »
Ja do tego celu używam SPB Phone Suite.
mysiopysio
26
Odp: OMNIA - jak ustawic przypomnienia o sms'ie albo nie odebranych polaczeniach?
«
Odpowiedź #2 dnia:
Wrzesień 08, 2008, 20:31:51 »
20$ za przypominanie o sms?! eeee..
remmyhi
19
«
Odpowiedź #3 dnia:
Wrzesień 09, 2008, 00:22:22 »
Są od tego opcje w Ustawienia-->Dźwięki i powiadomienia w zakładce osobiste.
Będąc w "Dźwiękach..." klikasz na zakładkę "Powiadomienia" i w polu: "Zdarz." klikasz co chcesz ustawić i reszta to reakcja na dany "event".
Strasznie trudno to opisać
pozdrowienia
r
ufbury
12
«
Odpowiedź #4 dnia:
Wrzesień 15, 2008, 14:23:44 »
no i dziwna sprawa.
ustawione mam w "Dźwięki i powiadomienia" - Powiadomienia - Zdarz:Obsł. wiad.: Nowy SMS i tam wybrany dżwięk ale nie wiem gdzie on dzwoni bo w mojej omni nie bardzo go słychać, chyba ze działa na zasadzie gwizdka dla psów, ale żadne za mną nie biegają.
ma ktos podobny problem? bo juz przewertowałem wszystko chyba w omnii i nie moge tego probsa rozwiązać:/
pawjas21
80
Sprzęt: Samsung i900 OMNIA / HTC HD2 PL / SGS 2
«
Odpowiedź #5 dnia:
Październik 03, 2008, 02:18:51 »
Mam ten sam problem. Głośność ustawiona na max przyciskami sprzętowymi, w "ustawienia/dzwięki i powiadomienia/powiadomienia/Obsł. wiad.: Nowy SMS" zaznaczone "odtwórz dźwięk", dźwięk wybrany, normalnie się odtwarza klawiszem "play". Problem występuje po odebraniu kilku sms. Z początku wszystko jest ok, natomiast potem dzwięk znika i zostaje tylko pojawiające się na ekranie dzisiaj powiadomienie. Na MoDaCo wyczytałem ze ma to związek z plikiem CSB.VOL (lokalizacja: Urządzenie przenośne/CSB) a oto lik do tej stronki:
http://www.modaco.com/content/canary-tanager-canary-modaco-com/206319/no-sms-announcement-whats-wrong/#entry757483
Rozwiązanie mi nie pomaga. Kasowanie pliku, podmiana pomagaja tylko chwilowo, jak wspomina autor na MoDaCo. Doprowadza mnie to już do szewskiej pasji. Wie ktoś jak rozwiązać problem?
perla
2689
Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
«
Odpowiedź #6 dnia:
Październik 03, 2008, 06:06:39 »
Moze masz bardzo sciszony dzwiek?
pawjas21
80
Sprzęt: Samsung i900 OMNIA / HTC HD2 PL / SGS 2
«
Odpowiedź #7 dnia:
Październik 03, 2008, 10:59:19 »
Nie, dźwięki są ustawione na max głośność, wszystkie opcje w ustawieniah są zaznaczone. Okazało się że problem ten powodowany był przez aplikacje S2U(2).Trza tylko odinstalować, zrobić reboot i będzie już ok a przynajmniej jak do tej pory działa bez zarzutów!
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »