ad1 dobry organizer najlepszy palcowy to thumbcal na diamondzie się ślimaczy wiec odpada -minus
Przejrzalem strone i wyglada ok, choc ten w WM jest super z zaznaczaniem palcem przedzialu czasu, zobacze jak tutaj bedzie. moze jakies opinie?
To czego mi bardzo brakuje na WM to mozliwosc wpisywania tekstu pisanego rysikiem. Na LG i Samsungaowych OSach taka opcja jest w njtanszych modelach a tutaj w diamondzie ani omni nie ma. Czy jest jakas aplikacja ktor umozliwia wpisywanie tekstu smsa czy emaila rysikiem teksem recznym??? brdzo by mi sie takie cos przydalo.
Jakie jeszcze programy polecacie swierzo upieczonemu uzytkownikowi omni? Z tego co rozumiem to gotowanie ROMu to zlozenie systemu WM ktory w kazdym ROMie jest ten sam lecz usuwa sie aplikacje ktore sa w standardowym fabrycznym wydaniu oraz dodaje swoje. To chyba raczej nie jest wprowadzanie zmian do samego systemu. Idac tym tokiem rozumowania jakie aplikcje ze swoich ROMow uwazacie za genialne i nieodlaczne w codziennej zabawie telefonem ktore moglbym zainstalowac w zwojej omni ze standardowym ROMem? mam omnie z Orange.
I osttnie pytanie, jakbym zauwazyl ze wyszedl nowy rom producenta to moge isc do serwisu i poprosic o update bez utraty gwarancji? Ile taka usluga przewaznie kosztuje?
Z gory dzieki za odpowiedzi