jako ze spece od WM nazwac sie nie moge...moza za kilka lat

to wiem ze wiekszosc posiadaczy Omni nie ma wiekszego pojecia o tym systemie tak jak ja...dltego metada prob i bledow jakos doszedlem do tego jak zainstalowac skiny do SPB mimo ze kilka os juz to tlumaczylo choc jakos nie wiedzialem o co im chodzi

wiec co i jak po kolei..
1.sciagamy SPB na naszego PC
2.teraz musimy podlaczyc telefon oczywiscie po wczesniejszym zainstalowaniu MicrosoftActiveSync
3.klikamy ikonke sciagnietego SPB ktory poprzez kabel instaluje sie nam na Omnii
4.nasze wymarzone nowe skorki po sciagnieciu sa spakowane wiec klikamy na nie i pojawia nam sie folder SpbMobileShellSkins oraz plik readme.txt
5.w ActiveSync klikamy w prawym gornym rogu na Eksploruj pozniej Moje urzadzenie przenosne z systemem Windows Mobile, nastepnie wchodzimy w folder Moja pamiec(mozliwe ze beda tu juz jakies foldery np.DCIM ale one nas nie interesuja

)
6.przeciagamy folder o ktorym pisalem w pkt.4 do folderu Moja pamiec (chwilke to potrwa)
7.wchodzimy do folderu SpbMobileShellSkins i widzimy 4 foldery Commons, Original, Scripts,WQVGA
8.wchodzimy do folderu Scripts i odpalamy plik Mortscipt.exe (dzieki temu bedzie mozna instalowac skorki o tym pozniej)
9.w tym samym folderze uruchamiamy Install_WQVGA.mscr a nastepnie wybieramy jezyk
10.teraz gdy mamy juz wszytsko zainstalowane w Menu Spb (w telefonie) w Narzedzia pojawia sie nowa ikona Spb Skins(po wejsciu w nia okazuje sie ze jest pusto wiec klikamy'wstecz'i wchodzimy, przegladaj pliki, karta pamieci, SpbMobileShe...,Scripts i klikamy na dowolna skorke np.Kyro_BlueRay. po zainstalowaiu macie nowa skorke a po zainstalowaniu kilku w narzedziach,Spb Skins sa juz do wyboru te ktore zostaly zainstalowane..
jezeli komus pomoglem niech da znac i robi podobne opisy bo jest duza grupa ludkow ktora nie kuma wszystkiego.
pzdr