SPB Mobile Shell - skiny, kontakty, pogoda, ikony...

• 248 Odpowiedzi
  • 55447 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
Odp: SPB Mobile Shell - skiny, kontakty, pogoda, ikony...
« Odpowiedź #240 dnia: Kwiecień 18, 2009, 23:51:20 »
Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale zauwazylem problem z historia polaczen. A dokladnie z wyswietlaniem zdjec. Nazwy kontaktow sa wyswietlane prawidlowo, ale zdjecie wyswietla sie tylko wtedy, gdy nr telefonu jest zgodny z tym w kontaktach. Jesli dzwoni ktos do mnie i wyswietla sie numer bez +48, a ja mam zapisane z +48, to nazwa kontaktu jest prawidlowa, ale fotki juz nie ma :)

X.

« Odpowiedź #241 dnia: Kwiecień 19, 2009, 18:00:44 »
Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale zauwazylem problem z historia polaczen. A dokladnie z wyswietlaniem zdjec. Nazwy kontaktow sa wyswietlane prawidlowo, ale zdjecie wyswietla sie tylko wtedy, gdy nr telefonu jest zgodny z tym w kontaktach. Jesli dzwoni ktos do mnie i wyswietla sie numer bez +48, a ja mam zapisane z +48, to nazwa kontaktu jest prawidlowa, ale fotki juz nie ma :)
U mnie jest dokładnie tak samo, jak opisałeś.

*

Offline kisiel83

• 19
« Odpowiedź #242 dnia: Maj 28, 2009, 12:41:11 »
a jak zainstalowac nowe skorki?? bo walcze i ciagle poraszka..
SE k800i
i900 Omnia

« Odpowiedź #243 dnia: Październik 08, 2009, 21:17:38 »
Nie widziałem gdzie o to spytać więc spróbuje tutaj. Pytanie może się wydać banalne no ale mam z nim problem ;p Odpaliłem aplikacje spb 3.5 i teraz nie wiem jak z niej wyjść ;p możecie podpowiedzieć gdzie szukać ikony wyjście ? :) Pozdrawiam

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
« Odpowiedź #244 dnia: Październik 08, 2009, 22:03:53 »
Nie widziałem gdzie o to spytać więc spróbuje tutaj. Pytanie może się wydać banalne no ale mam z nim problem ;p Odpaliłem aplikacje spb 3.5 i teraz nie wiem jak z niej wyjść ;p możecie podpowiedzieć gdzie szukać ikony wyjście ? :) Pozdrawiam

Settings -> Spb Mobile Shell -> Prawy przycisk i Exit Shell
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

« Odpowiedź #245 dnia: Październik 08, 2009, 22:30:30 »

Settings -> Spb Mobile Shell -> Prawy przycisk i Exit Shell
Pozdrowionka.

hehe dzięki :) wiedziałem ze banał ;)

*

Offline Piotr6

• 12
  • Sprzęt: HD2; ROM 3.14.479.2 (04666) WWE; Radio 2.15.50.14
« Odpowiedź #246 dnia: Październik 09, 2009, 22:56:24 »
Zainstalowałem parę dni temu SPB MS 3.5 na poprzednią wersję 3. Wszystko ładnie wygląda i działa prawie dobrze. Prawie, bo wystąpił jeden mocno denerwujący problem. Używam słuchawek BT Motorola S9. Doskonale współpracowały z poprzednią wersję SPB. Teraz, po zmianie wersji, nie mogę w pełni sterować słuchawkami. Działa tylko podgłaszanie i ściszanie oraz odbieranie połączeń, czyli lewa strona słuchawek. Nie reaguje na przyciski start/pauza oraz przewijanie do przodu i do tyłu, czyli prawa sekcja słuchawek.
Może ktoś z forumowiczów spotkał się z tym problemem i zna lekarstwo na te niedogodności.

« Odpowiedź #247 dnia: Kwiecień 12, 2012, 03:15:44 »
Jako ze nie chce zakladac nowego tematu mam pytanie co do SPB Shell 3.5.3. Chodzi o to ze znalazlem pare skorek dla tego programu ale za nic w swiecie nie moge ich zainstalowac. Gdy w telefonie odpalam MortScript.exe wyskakuje blad ( chyba chodzi o to ze wersja jest juz nie aktualna ). No ale ok, zaczynam isntalowac skorki niby wszystko ok, ale po tym nie widac niektorych elementow ( sa przezroczyste ) albo sa zle wyswietlane. Wie ktos co mozna z tym zrobic?

*

Offline Kuboslaw

• 888
  • Uśmiech proszę :)
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, N150, Modecom Freetab 2099
« Odpowiedź #248 dnia: Kwiecień 12, 2012, 16:30:38 »
Nie pamiętam dokładnie jak to było bo już dawno tego softu nie używałem ale czy ściągasz dobra wersje. Chodzi o to że Omnia ma ekran QWVGA a jak ściągasz np VGA to są teoretycznie 4x większe. A mortscipt to wystarczy że jest w ROM'ie i tyle.