Proponuje wejsc na:
http://************
Wrzucić w wyszukiwarkę "słuchawki blutooth" lub coś o słuchawkach bezprzewodowych i poczytać .... Jeżeli znajdziecie choć jedną dobrą opinię to wam gratuluję ....
Za kasę którą wydacie na słuchawki BT lepiej kupić mały odtwarzacz mp3 (np. sansa clip - jest naprawdę miniaturowy i w kieszeni zajmuje tyle samo miejsca to poroniona poroniona 2 metrowa przejsciowka audio do omnii) i do tego dobre słuchawki. Choćby Vedia Srs 200 (jeżeli ktoś chce coś poręcznego, a jednocześnie nie lubi dokanałówek - jak ja...). Jest to wydatek ok 200 zł (z wersją clipa 2 GB może nawet 150 zł ... z wersją 4 GB ok 200zł). Jakości dzwieku jest totalnie nieporownywalna ....
nie reklamuj - patrz regulamin; jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć o danych słuchawkach to ba pewno sobie przegoogluje internet [copymaker]
Edit:
Taaa ... to się panie moderatorze Pan popisał w powyzszym komentarzu... a niby dlaczego ktos ma prze"GOOGLOWAC" internet .... a moze przeNETSPRINTUJE..... a moze jakiejs innej przegladarki uzyje. Innymi slowy twierdzisz PAN, że ja reklamuje, a sam reklame jak byk wsadziles w swoj komentarz....
A teraz dla wyjasnienia. Sluchawki BT to nie jest specjalistyczna tematyka tego forum. Dlatego odeslalem pytajacego tam gdzie dostanie rzetelna informacje. Wedlug regulaminu REKLAMA innych serwisow internetowych jest zabroniona. To nie byla reklama, to byla zwykla informacja. I trzeba byc kompletnym ignorantem, zeby odsylac do googla w tego typu sprawie. Ja cie odesle do googla przy kolejnym twoim pytaniu odnosnie Omni, albo jakiegokolwiek PDA, czy windows mobile. Ciekaw jestem ile bezuzytecznych pseudorecenzji znajdziesz, zanim trafisz na jakies specjalistyczne forum, na ktorym dostaniesz rzetelna informacje. W zasadzie cala wartosc marytoryczna mojego post'a sprowadzala sie do skierowania do wlasciwego zrodla informacji. A jak sie moderatorowi nudzi, to proponuje dla rozrywki nie wkurzac forumowiczow, bo moga sie obrazic i przeniesc gdzie indziej....