Komunikat "naciśniej przycisk działanie.." Jak go wyłączyć?

• 3 Odpowiedzi
  • 871 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Komunikat "naciśniej przycisk działanie.." Jak go wyłączyć?
« dnia: Sierpień 22, 2010, 20:58:10 »
Jestem od kilku dni posiadaczem Omni i pojawia się dziwny komunikat gdy do kogoś dzwonię
"nacisnij przycisk działanie aby odblokować przyciski dotykowe". Nie wiem o co chodzi bo telefon nie jest zablokowany, a ten komunikat tylko przysłania mi przyciski dotykowe i pojawia sie co chwile (czyli jak obliczyłem co 5 sekund). Co z tym zrobić.. bo zeświruje..  :worried:
Dzieki za sugestie

Odp: Komunikat "naciśniej przycisk działanie.." Jak go wyłączyć?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 23, 2010, 08:46:51 »
jest to tylko blokowanie ekranu podczas rozmowy, aby przypadkowo (twarzą, palcem)
nie rozłączyć połączenia. Jeżeli w czasie rozmowy chcesz włączyć głośnik, klawiaturę itp.
musisz wcisnąć środkowy klawisz telefonu.
Niestety nie wiem jak wyłączyć na stałe, ja używam phonex iconsoftu i tam można takie
rzeczy konfigurować

Odp: Komunikat \"naciśniej przycisk działanie..\" Jak go wyłączyć?
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2010, 09:57:13 »

jest to tylko blokowanie ekranu podczas rozmowy, aby przypadkowo (twarzą, palcem)
nie rozłączyć połączenia. Jeżeli w czasie rozmowy chcesz włączyć głośnik, klawiaturę itp.
Niestety nie wiem jak wyłączyć na stałe, ja używam phonex iconsoftu i tam można takie
rzeczy konfigurować
A mogę coś więcej o phonex iconsoft. Jak to wgrać, co to zmieni? Czy wiąże się z wyrzuceniem czegoś z tel czy zastępuje program? jeśli dziwne pytania to sorki ale sie nie znam..
ale sie mam zamiar poznać :)

Połączone: Sierpień 25, 2010, 10:24:01
rzeczy konfigurować
A i jeszcze pytanko czy obsluguje wszystkie funkcje wlacznie z notatkami (głosowymi także) i wideorozmową?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 10:24:01 wysłana przez jacekreklama »

Odp: Komunikat "naciśniej przycisk działanie.." Jak go wyłączyć?
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 26, 2010, 08:24:05 »
Wejdź na stronę iconsoftu i poczytaj, tam też możesz pobrać triala i zobaczyć czy ci odpowiada.
W opcjach ma przełączanie ze swojego do samsunga dialera więc możesz używać zamiennie.
Poczytaj też na tym forum było już wiele razy na  temat dialerów