Z mojej wiedzy wynika, że formatowanie baterii polega na trzykrotnym jej rozładowaniu i ładowaniu po min. 12h
W Omni sa baterie Li-ion ktorych NIE MA POTRZEBY formatowac a raczej formowac, tak robilo sie i tego wymagaly baterie niklowo-wodorkowe, takze mozesz ten proces smialo odpuscic. W bateriach LI-ION wazne jest, zeby jej nie rozladowywac do zera, nie przechowywac rozladowanej, a same doladowania jej nie szkodza.
Napisane: Grudzień 02, 2008, 00:06:15
Dzisiaj w MM w Warszawie były dwie wersje:
16GB Modern Black (srebrna obwódka )- 1899pln
8GB Black ( cała czarna ) - 1699pln
ROM: SAHI2 a więc chyba najnowszy
Samsung bardzo często zmienia rom, co dobrze wróży na przyszłość 
Najnowszy ROM to J3 .. wiec ten o ktorym piszesz to chyba z polowy pazdziernika...warto zmienic na J3, zreszta pewnie na dniach bedzie wersja K1. Poczytaj Forum jest sporo o Romach
Napisane: Grudzień 02, 2008, 00:08:46
Ponieważ wątek się rozwija a ja bawię się telefonem już drugi dzień, to mam kolejne pytanie.
Czy ktoś wie czy można już dostać do Omni odpowiednio przycięte folie Brando ? - gdzieś na jakimś forum (mam nadzieję, że nie tutaj
czytałem, że są i link do sklepu był podany ale nie mogę znaleźć. Dzisiaj w sklepie kupiłem taką uniwersalną, żeby ją przykleić jak bądź dopóki nie dostanę takiej porządnej ale nie wiem jak długo z nią wytrzymam bo beznadziejnie się z nią pracuje.
Ja kupilem na Allegro Brando UC dedykowana do Omni i jest ok...a przy okazji to o foliach jest spory watek