Witam
Ja już jestem po wgraniu (tj. 09.10.2008r.) nowego softu tzn:
PDA: i900SAHI2/SAHI3
TELEFON: i900XXHI4
Wcześniej miałem wersje:
PDA: i900SAHH5/SAHH5
TELEFON: i900XXHH3
Wymiany softu dokonałem w Warszawie w serwisie Cyfrowe Centrum Serwisowe położone:
Ul. Taneczna 18c
02-829 Warszawa
Niestety za wgranie softu musiałem zapłacić 48,80zł. smutny :mad:bo sie okazało że moja gwarancja jest nie podbita. Uprzedzę fakty i powiem ze swojego Samsunga Omnia kupowałem w firmowym sklepie Samsunga (sklep internetowy:
http://sklep.samsungmobile.pl/index.php?g_view=details&pd_pid=110923)
Telefon został mi przywieziony kurierem, mój błąd, że nie sprawdziłem wszystkich papierków ale za bardzo byłem pod jarany język uśmiech Oczy ślini się szczerzy się dumny nowym fonem, żeby bawić sie w biurokracje. Ale kupując tel. za tyle kasy 50zł to żaden wydatek.
W/w serwisie (czynnym od pon-piąt w godz. 8-17) można w zasadzie wgrać soft od ręki OK(powiedziano mi, że trwa to max 2h)
Nowy soft wgrałem bo na starym oprogramowaniu mój fon działał ok 30h (prawie z niego nie korzystałem smutny).
Ile teraz po wgraniu nowego softu będzie działał to nie wiem dopiero jestem w trakcie sprawdzania. Jak to przetestuje to się odezwę.
Różnice w działaniu są nie wielkie, menu też się w zasadzie nie zmieniło.
Są tylko kosmetyczne poprawki ale takie które ułatwiają obsługę i są prawie niewidoczne.
Żadnych rewolucyjnych zmian nie ma. widgetów też nowych nie zauważyłem może dlatego, że na co dzień korzystam z Today'a.
Teraz jestem w trakcie testowania czasu działania na baterii.
Jak tylko wyciągnę jakieś wnioski, to na pewno napiszę na forum.
Pozdrawiam.