a ja mam pytanie dotyczące dźwięków alarmu. Otóż normalnie wystarczyło wrzucić do folderu Windows plik .wav lub .wma i na liście dostępnych dźwięków alarmu się pojawiały. Za to w tym romie po pierwsze na liście widoczne są tylko pliki .wav, a wma znajdujące się w folderze Windows już nie. Ponadto jeśli dodam nowy plik .wav, lub nawet podmienię jeden z istniejących, to przy próbie wybrania go z listy, automatycznie ustawia mi się Default. Jak rozwiązać ten problem? Oczywiście pomijając ręczną edycję \HKLM\Software\Microsoft\Clock\*\AlarmSnd (gdzie * to 0, 1 lub 2), gdyż metoda ta nie jest trwała, i wystarczy wejść w ustawienia dźwięku danego alarmu, żeby natychmiast nastąpiła zmiana na dźwięk Alarm2. Poza tym po soft-resecie z wartością tego klucza też dzieją się dziwne rzeczy...
Pomijając ten problem, to moim zdaniem Rom jest świetny, szybki, lekki i przyjemny. W połączeniu z SPB MS3, całkowicie wymiata. Jedyne co, to może rzeczywiście trochę bateria słabiej trzyma niż na SAHJ3, który miałem wcześniej. Albo jest to spowodowane intensywniejszym używaniem przez ostatnia dobę, czyli od momentu wgrania, no i samym MS3. Dokładnie będę mógł ocenić dopiero po kilkunastu dniach używania.