Witam jestem tu nowy wiec miejcie to na względzie jesli cos palne ...
Moja omnia PDA: i900said2/said1 chciałbym wpakować jej i900SAHJ3 ale nie moge, updeater mowi że mam już najnowszą wersje zainstalowana i na tym koniec . Dlaczego? Gdyby nawet to, nie można przejśc na satrsze wersje?
Wprowadzenie jest takie, ponieważ mam ochotę załadować sobie ROM M2D , i w jednym z wątków Ryrzy sugerował by najpierw zainstalować SAHJ3 a później M2D, obecnie nie mogę ani tego ani tego zainstalować.
Przy instalacji 28008_M2D_PLK dopiero za trzecim razem(dwa wcześniejsze zatrzymywały sie na 12%), przeszły trzy nie bieskie paski, ale instalacja wysypała się i napisała tak:
PDA Device Found!
-------------------------------------------------------------------------------------
PDA Device ready to download!
Please Press Start Button if You want to download image now...
-------------------------------------------------------------------------------------
PDA 1 starts downloading...
Don't plug it out until the label becomes blue!!!
Step 1. Eboot image Downloading
Downloading EBOOT...
Download failed!!
na niebieskim pasku napisane było " checksum failed!!"
Macie jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? i ja popchnąć dalej instalacje by zakończyła się sukcesem?
z góry dzięki