Witam,
mam pytanie z zupełnie innej beczki, tzn. chodzi mi o pewien program. Domiemam ze omnia nie ma wbudowanego readera formatu djvu, dlatego tez chciałbym wiedziec czy istnieje taki program na wm i jak sie nazywa lub skad go pobrac. Z góry zaznaczam ze nie interesuje mnie konwersja *.djvu -> *.pdf.
@wegier:
Czy jestes pewien, że ustawiłeś wybór pasma na automatyczny? Jesli nie to wejdź w
Menu główne > Ustawienia > Zakładka osobiste > Telefon > Zakładka > Więcej tutaj z listy wybierasz "Wybór pasma" i klikasz "Pobierz ustawienia", pojawi ci sie okno z pasmem częstotliwości w którym powinieneś wybrać "Automatycznie" (jeśli chcesz mieć 3G) lub "GSM 900/1800" (jezeli nie chcesz mieć włącząnego 3G), a po wybraniu nalezy wcisnąć "ok", no i to tyle

.
BTW, wg mnie 3G jest bardzo nieprzydatną funkcja, a nawet wręcz niepożądaną, gdyż zjada bardzo dużo energii, dlatego imho ta funkcja powinna byc wylaczona gdyz praktycznie sie jej nie uzywa, a jedynie Twoja komorka (czytaj pda) krócej pracuje. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, moze akurat Tobie się ta funkcja przyda (chociażby dla zabawy

)