*#0206*8376263# data produkcji omni to RFCalDatei teraz przyjelo sie ze jak zostala wyprodukowana do stycznia 2009 to dotyk stary (gorszy) a jak po styczniu 2009 to nowy (lepszy) to tylko przyjete zalozenia na podstawie obserwacji uzytkownikow...
WITAM WSZYSTKICH!!Mam pytanko i omnie od dwóch dni i juz dwa razy podczas ładowanie mi się zawiesiła.Za kazdym razem korzystałem z niej normalnie, odłożyłem na chwile, ekran się normalnie wyłączał i zwis.Odłączyłem kable od ładowarki, lampka on/off nadal swieciłą.Reset pomógł.Czy to normalne?Działo się tak i z rom orange, i z tym co wgrałem dzis BARR2-v3.1.Swoją drogą - polecacie jakiś inny rom?Oprucz tego przy kozystaniu z wifi dolna część telefonu dosyć mocno się nagrzewa.Prosze o porade.POZDRO!!
Simon: Ja też mam Omnie z listopada 2008 i też na dotyk nie narzekałem... ale po przeczytaniu kilku postów dotyczących wymiany digitizera zdecydowałem się na ten sam manewr..... i efekt: SUPER (lepsza precyzja oraz czułość ekranu) - BARDZO DUŻA RÓŻNICA!!! POLECAM
Sprawdź ustawienia 3G, oszczędzenie baterii...