problemy z mms / zasięgiem

• 2 Odpowiedzi
  • 659 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline vacki

• 41
problemy z mms / zasięgiem
« dnia: Grudzień 29, 2008, 03:14:08 »
Witam, mam omnie w sieci play i ostanio często traci zasięg, podczas tych utrat zasięgu jeżeli odbieram mms zawiesza mi się i się sama resetuje :/ robi coś jak HR co dziwne niektóre pliki zostawia, mialem manile i SPB i podczas owych resetow raz strailem SPB pare razy manile ale same pliki zostawaly w mojej pamieci :/ tylko dziś zrobił mi się HR całkowity iw wszystko znikneło.
Dziwna sprawa ktos ma jakis pomysł ?

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
  • Sprzęt: Samsung SGH-i900 Omnia SAHJ3
Odp: problemy z mms / zasięgiem
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2008, 09:03:37 »
Też używam Omnii w Play ale nie mam takich problemów. Fakt, że mam Manili ale mam za to zainstalowane SPB i działa u mnie wszystko wzorowo  :ok:
Może zrób samemu HR i poobserwuj czy dalej będą problemy. Jeśli to Ci nie pomoże to wgraj jakiś oryginalny ROM np. SAHJ1 i dalej obserwuj. Możesz potestować na innej karcie SIM. Jeśli będzie bez zmian to pozostaje tylko serwis :(.

[P O M Ó Ż  K L I K A J Ą C ! ! !]

Piszę poprawnie po polsku.

*

Offline luuuki

• 46
  • i900SAHJ3
  • Sprzęt: Samsung SGH-i900 Omnia 8GB (i900SAHJ3)
Odp: problemy z mms / zasięgiem
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 09, 2009, 12:11:53 »
a ja mam inny problem. no data wylączony program takze omnia powinna sie bez problemu laczyc z netem. ustawienia internetu mms itd sciagnela sama automatycznie z ery. a przy pobieraniu mms pojawia sie okienko "nie mozna pobrac wiadomosci" co moze byc przyczyną?
2009