Problem ze stronami internetowymi...

• 1 Odpowiedzi
  • 650 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline austrian4343

• 23
  • Sprzęt: Samsung Omnia i900 - ROM SAHJ5/RyLit1 24Gb
Problem ze stronami internetowymi...
« dnia: Grudzień 01, 2008, 23:12:31 »
Wchodząc z Opery lub IE wpisuje adres. np. n.pl i strona zostaje niepoprawnie wyswietlona, zainstaluj Adobe Flash Player. I tu pies pogrzebany, ponieważ już próbowalem róznych sposobów i nadal nic. Ma ktos jakis sposób aby ten problem zniknal? Nie tylko przy tej stronie mi niepoprawnie wyswietla, ale w wiekszosci stron których potrzebuje wyświetla aby zainstalowac Flasha.. Jeżeli ktos ma na to rade prosze podac link, aby sciagnac i który działa na Omni. Dziękuje z góry, (ps. w wyszukiwarce nie znalazlem tego tematu więc załozyłem).
Pozdrawiam.

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
  • Sprzęt: Samsung SGH-i900 Omnia SAHJ3
Odp: Problem ze stronami internetowymi...
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 02, 2008, 09:13:20 »
Wchodząc z Opery lub IE wpisuje adres. np. n.pl i strona zostaje niepoprawnie wyswietlona, zainstaluj Adobe Flash Player. I tu pies pogrzebany, ponieważ już próbowalem róznych sposobów i nadal nic. Ma ktos jakis sposób aby ten problem zniknal? Nie tylko przy tej stronie mi niepoprawnie wyswietla, ale w wiekszosci stron których potrzebuje wyświetla aby zainstalowac Flasha.. Jeżeli ktos ma na to rade prosze podac link, aby sciagnac i który działa na Omni. Dziękuje z góry, (ps. w wyszukiwarce nie znalazlem tego tematu więc załozyłem).
Pozdrawiam.

Kolego zauważ, że Opera Mobile nie potrafi wyświetlać wstawek Flash ze stron internetowych. Jeśli chodzi o IE  to służy raczej do wyświetlania stron mobilnych, przeglądając zwykłe to się robi masakra  :S.
Jeśli chcesz przeglądać strony takie YouTube oraz żeby wyświetlał Flash to musisz wgrać zmodyfikowaną wersję Rom, przeszukaj forum to dowiesz się więcej.

EDIT:
konkretnie to tu:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=114711.0
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2008, 13:26:34 wysłana przez tomek.jaworski »

[P O M Ó Ż  K L I K A J Ą C ! ! !]

Piszę poprawnie po polsku.