Problem z wgrywaniem aplikacji i gier (Vista 64 bit)

• 3 Odpowiedzi
  • 583 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z wgrywaniem aplikacji i gier (Vista 64 bit)
« dnia: Kwiecień 19, 2009, 12:57:55 »
Witam!

to moj pierwszy post, szukałem odpowiedzi na moje pytanie i nigdzie nie mogłem znaleźć.

Mam problem z wgrywaniem aplikacji, za pomocą: MITs Wizard 3.0 wrzuciłem pliki Cab na karte pamięci w telefonie ( rom SAHJ1). Nastepnie odpalam ten plik w telefonie, przebiega proces instalacji, pojawiają sie skróty w programach ale niestety zadna aplikacja nie dziala. Nie korzystam z ActiveS bo posiadam Viste 64 bit (w Windows Mobile Center po podpięciu do usb komputer nie widzi telefonu). Zastanawiam sie czy winą tego przypadkiem nie bedzie ustawienie w telefonie pamięci masowej bo zgrywałem tez troche filmików do telefonu.

Próbowalem: słownik ang-polski, PalmHeroes1.04, tcpmp.pocketpc.0.72RC1, ChessGenius_WM_signed.

Przy właczaniu odtwarzacza tcpmp wyskakuje jakiś błąd i dalej nie idzie, Palm Heroes podobnie tyle ze wyświetla sie jeszcze ekran z wyborem jezyka.
Jak zrobić żeby wszystko dobrze sie wgrało? Probuje wgrać TCPMP ponieważ chcialbym divixy oglądać, bo bez tego czesto głosu nie mam, albo w ogole wideo nie startuje.

Pomocyy!
Tomek

*

Offline puchaty

• 415
  • HeTeCe GieJeden
Odp: Problem z wgrywaniem aplikacji i gier (Vista 64 bit)
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 19, 2009, 13:36:32 »
jakiś błąd...

po drugie po co ci mits wizard?
REGULAMIN !!

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 19, 2009, 13:53:04 »
Podczas instalacji wyskakuje komunikat, że aplikacja została pomyślnie zainstalowane. Za drugim razem udało mi sie szachy zainstalować z tym ze teraz umiejscowiły sie w Grach a nie bezpośrednio w proramach.

Przy instalacji Palm Heroes wyswietla sie komunikat ze gra zostala napisana do poprzedniej wersji Windows Mobile, tyle ze na tym forum polecali tą gre i mowili ze chodzi bez problemów.

Przy włączaniu TCPMP pojawia sie komunikat: Crash, Niespoedzewany błąd programu. Proszę prześlij "crash.txt" do twórców. Nastąpi zamknięcie programu.

ps: zależy mi na tym programie TCPMP bo chciałbym oglądać filmy z napisami, poza tym polowa filmów nie idzie prawdopodobnie z powodu braku kodeków, w niektórych brak samego dzwięku w innych wyskakuje błąd "Nie można odtworzyć pliku. Plik jest uszkodzony lub jego format jest nieobsługiwany przez odtwarzacz (windows media)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 13:55:42 wysłana przez tomek7 »

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 23, 2009, 18:35:07 »
chyba sie z tym wszystkim sam uporałem. Szachy działają, Tcpmp nie dzialal bo mialem jakis skopany plik instalacyjny, na innym chodzi. Heroesów nie moge zainstalowac ale to przyjdzie z czasem bo nie odpuszczę.