Witam!
to moj pierwszy post, szukałem odpowiedzi na moje pytanie i nigdzie nie mogłem znaleźć.
Mam problem z wgrywaniem aplikacji, za pomocą: MITs Wizard 3.0 wrzuciłem pliki Cab na karte pamięci w telefonie ( rom SAHJ1). Nastepnie odpalam ten plik w telefonie, przebiega proces instalacji, pojawiają sie skróty w programach ale niestety zadna aplikacja nie dziala. Nie korzystam z ActiveS bo posiadam Viste 64 bit (w Windows Mobile Center po podpięciu do usb komputer nie widzi telefonu). Zastanawiam sie czy winą tego przypadkiem nie bedzie ustawienie w telefonie pamięci masowej bo zgrywałem tez troche filmików do telefonu.
Próbowalem: słownik ang-polski, PalmHeroes1.04, tcpmp.pocketpc.0.72RC1, ChessGenius_WM_signed.
Przy właczaniu odtwarzacza tcpmp wyskakuje jakiś błąd i dalej nie idzie, Palm Heroes podobnie tyle ze wyświetla sie jeszcze ekran z wyborem jezyka.
Jak zrobić żeby wszystko dobrze sie wgrało? Probuje wgrać TCPMP ponieważ chcialbym divixy oglądać, bo bez tego czesto głosu nie mam, albo w ogole wideo nie startuje.
Pomocyy!
Tomek