Nie wiem co sie stało z moim telefonem. Przestały działać wszystkie przyciski zewnetrzne tzn. nie włącza sie bocznym przyciskiem menu, po uruchomieniu aparatu nie można włączyć zoom oraz zrobic zdjęcia, przyciski te nie wlączają również podgłaszania telefonu, przyciski ze słuchawkami również nie działają, nie można nimi rozpocząc połączenia oraz zakonczyć, słuchawką prawą nie da się zablokowac telefonu po dłuższym przytrzymaniu. Do wczoraj jeszcze wszystko działało ok. Nic nie przestawiałem w telefonie żadnych ustawień. Cała ta sytuacja powstała po tym jak sięgalem po telefon w kieszeni i przyciskałem na oslep wszystkie przyciski. Nie wiem czy przez przypadek nie zablokowałem telefonu w jakiś nie znany mi sposób. chce dodac że przyciski dotykowe na ekranie działają. Wszystkie opcje w telefonie przejżałem i je uruchamiałem i nic. Może trzeba przywrócić ustawienia fabryczne lecz nie wiem jak to zrobic. Nie chce formatować telefonu ponieważ mam potrzebne mi aplkacje i nie chce ich utracić. Prosze o pomoc!!!