Witam koledzy, mam problem chce połączyć sobie omnie przez bluetooth jednak po nawiązaniu połączenia sama mi się rozłącza. Niestety muszę z przykrością stwierdzić że na i780 mam to samo. Po weryfikacji klucza wyskakuje na komputerze komunikat połączono, następnie na telefonie że nawiązano połączenie z komputerem i w tym samym momencie na komputerze widać komunikat że już rozłączono. Sprawdzane na dwóch różnych bluetoothach usb do komputera. Zwykłe telefony bez windows mobile łączą się bez problemu a z tym jest problem. Sprawdzałem już i na moim windows XP jaki na windows 7 to samo. Na omni mam windwows mobile 6.5 a na i780 6.0. Nie wiem co robię nie tak, jeśli już do komputera mam dodany telefon nie połączy się wcale, muszę usunąć z listy i dodać od nowa, tak samo jest do chodzi o łączenie się z telefonu na komputer jeśli już jest dodany do lity nie połączy się, jeśli zaś usunę i dodam od nowa problem jest taki jak opisany powyżej na kilka sekund się połączy a potem sam zrywa. Założyłem nowy temat ponieważ nie widziałem żeby już ktoś pisał o tym. Dodam jeszcze że to samo jest co chodzi o bluesoleil 6 jak i po odinstaluwaniu go. Coś pewnie robię źle ale nie wiem właśnie co! Pomóżcie.