problem z pocztą

• 2 Odpowiedzi
  • 637 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline archibaldi

• *
  • 68
    • Kalkulator kredytowy
  • Sprzęt: xperia
problem z pocztą
« dnia: Luty 19, 2009, 19:23:07 »
po skonfigurowaniu nowego konta mailowego typu wp, onet, o2, yahoo, mam problem z wysylaniem wiadomosci. Czasem nawet z odbieraniem- i nie wazne czy konfiguruje recznie czy automatycznie serwer przych i wych poczty.
Inna rzecz ktora zauwazylem: konfiguruje krok po kroku, dochodzi do pytania o nazwe uzytkownika (np. Jasiu Smietana) i haslo - tutaj jakby automatycznie widze juz ze jest nadane i to dlugie bo wiele gwiazdek. Niewazne czy zmienie na swoje czy nie to przy probie logowania, nie przyjmuje ani jesli zostawie bez zmian ani jak wybiore wlasne haslo.
Efekt taki ze nie korzystanie z poczty to gehenna..
Wiem ze kiedys bylo na forum cos podobnego ale nie moge znalezc - jak ktos wie niech pomoze

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: problem z pocztą
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 19, 2009, 20:04:25 »
Ilość gwiazdek nie oznacza długości hasła, to jest dodatkowe zabezpieczenie !! Czasami po prostu portale mają jakieś problemy i nie można poczty odebrać, jeśli chodzi o Onet czy Interię to są problemy , ale WP działa dobrze.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

Odp: problem z pocztą
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 20, 2009, 08:00:21 »
Z gwiazdkami to racja - nie patrz na ich ilość.

A co do konfiguracji konta na wp.pl to u mnie tylko poszło automatycznie.
Ręcznie w ogóle nie działało i co chwile wyskakiwał błąd.

Pzdr,