Problem z odtwarzaniem muzyki z zestawem sluchawkowym

• 2 Odpowiedzi
  • 698 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z odtwarzaniem muzyki z zestawem sluchawkowym
« dnia: Kwiecień 17, 2009, 18:41:25 »
Gdy wlaczam jakis utwor przy uzyciu zestawu sluchawkowego nie slychac glosu. Muzyka (bit) ladnie slychac natomiast glos jest tak cichy ze praktycznie nieslyszalny. Gdy przelaczam tryby odtwarzania i jest pop to na sekunde slychac normalnie, jednak potem wszystko wraca do normy. Probowalem soft reset, zmienic sluchawki, odtworzyc w WMP (korzystam z Touch Playera) jednak ciagle to samo. Najdziwniejsze jest to ze jeszcze wczoraj normalnie chodzily, po czym lezaly na biurku, dzisiaj juz nie dzialaja. Czy ten problem da sie jakos rozwiazac, czy bede zmuszony do zakupu nowego zestawu?

*

Offline format87

• **
  • 215
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S2
Odp: Problem z odtwarzaniem muzyki z zestawem sluchawkowym
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2009, 20:04:40 »
Polecam Ci zamiast tych seryjnych słuchawek kup przejsciowke z koncowka Jack 3.5 na allegro jest ich pelno mozesz kupic do L760 bo pasuje idealnie sam takie cos posiadam bo zakupilem do poprzedniego modelu samsunga i do tego kupilem sluchawki Creative EP-630 i na Touch Player jak widze uzywasz dzwiek jest przepiekny naprawde polecam :). A jesli bys sie pytal o radio to dziala bez problemu :)

Odp: Problem z odtwarzaniem muzyki z zestawem sluchawkowym
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 09, 2009, 12:23:53 »
Witam!

Mam bardzo podobny problem jak kolega z 1 postu. Wczoraj idę sobie ze słuchawkami na uszach i słucham muzyki, nagle przestaje słyszeć wokal a leci tylko muzyka, która i tak jest zniekształcona czasami. Wokal ledwo co słyszalny, zniekształcony. :-| Myślę, że to ten sam problem.

Wydaje mi się, że szlag trafił adapter, bo jak zmieniłem słuchawki to dalej to samo. Poza tym, czasem, jak porusza się kablem adaptera to muzyka leci dobrze.

Zmieniać sam adapter to się średnio opłaca. Postanowiłem kupić TAKIE słuchawki. Miał je ktoś? Jak z jakością dźwięku? Opłaca się kupować?