Zadzwoniłem sobie dzisiaj do serwisu samsunga w siedlcach zeby dowiedziec sie czy wgrają mi za darmo nowy rom do mojej Omni,odebrała mila Pani której to powiedziałem ze mam stary rom (tak na niby bo wcale nie mam starego:P) i są z nim problemy typu słaba jakosc rozmów niewygaszającysie ekran,słabe zarządzanie enrgia które powoduje ze moja Omnia rozładowuje sie po 24 h.Zapytałem sie równiez jaki najnowsy rom wgrywaja i czy zostanie to wykonane bezpłatnie.Bzpłatnie a i owszem ale miła Pani nie potrafia juz niestety powiedziec jaki to bedzie rom...wiec prosze ją czy mógłbym zamienic słówko z serwisantem,a ona na toze nie ma takiej mozliwosci..wiec mówię''dobra kobieto to prosze pójdz się zapytaj jaki to bedzie rom'' ok poszła i za chwile wraca i mówi: ''przez kabelek bedzie wgrany rom'' <LOL> to ja na to tak miła Pani ja wieim ze przez kabelek a nie przez rurke:Dpoprosiłem zeby jeszcz eraz poszła i zapytała sie JAKI to bedzie rom,wrca i mówi ''jeden z najnowszych''

LOL ...to ja na to..yhy ja widze wasze jedne z najnowszych...chodzi mi konkretnie o SAHJ3 lub nowszy jesli macie..Pani poszła za chwile wracając z pytaniem w jakiej sieci mam fona ja na to ze w zadnej..mam niebrandoany soft bo telefon kupiłem na własną ręke w sklepie.Ok poszła i wraca z wyczekiwana przeze mnie wiadomością..i....bedzie wgrany SAHJ1........ja sie pytam a czemu ten..przeciez to stary rom..SAHJ3 jest najnowszy i jako serwis samsunga powinniście go posiadac....a poza tym SAHJ1 jest gorszy pd wieloma względami....czemu serwis samsunga wgrywa stare romy? A ona na to ze nie wiem taki dostalismy ostatnio i taki wgrywamy..
Nie wiem jak to możliwe...to właśnie ONI jako pierwsi powinni mieć najnowsze romy ...ja nie wiem co jest z tym samsungiem,na każdym kroku jakieś lipne akcje z nimi.