Prezentacja informacji o kontakcie podczas połączenia przychodzącego

• 2 Odpowiedzi
  • 764 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tomsiw

• 271
    • Data Optics - Technologie Światłowodowe
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note3 LTE 32GB + 64GB microSDXC
Witam.
Moja książka telefoniczna jest dla mnie potężna bazą danych.
Staram się w niej wypełniać jak największą liczbę pól, tak aby szybko identyfikować kontakt i mieć na niego pełny namiar.
Dzieki temu w każdej chwili mogę do niego wysłać maila, zadzwonić na komórkę albo do biura, bez problemu dojechac pod jego adres posługując się nawigacją.
Niestety ilość kontaktów rośnie u mnie w zatrważającym tempie. W chwili obecnej, kiedy ktoś do mnie dzwoni, to identyfikuje go głównie po nazwie firmy i mieście z ktorego dzwoni (imie i nazwisko pomaga mi jedynie w rozmowie z ta osobą).
Problem polega na tym, że windowsowa prezentacja kontaktu na wyświetlaczu jest bardzo mała. Mam zainstalowany S2U2 ale ten z kolei wyswietla jedynie nazwę kontaktu i numer telefonu + rodzaj tego telefonu.
Czy istnieje jakiś sposób/program aby kontakt był wyświetlany tak jak w S2U2 ale czytał wiekszą ilość danych o kontakcie?
Będę wdzięczny za wskazówki i pozostawienie tego wątku (przynajmniej przez jakiś czas) w dziale Omnia ponieważ w innych działach tego typu pytania pozostają bez odpowiedzi.
Samsung Galaxy Note3 LTE 32GB + 64GB microSDXC (KitKat 4.4.2)

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
Odp: Prezentacja informacji o kontakcie podczas połączenia przychodzącego
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 25, 2009, 17:23:22 »
Poczytaj o programie PhonEx

*

Offline tomsiw

• 271
    • Data Optics - Technologie Światłowodowe
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note3 LTE 32GB + 64GB microSDXC
Odp: Prezentacja informacji o kontakcie podczas połączenia przychodzącego
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 25, 2009, 17:26:02 »
zainstalowałem PhonEx... niestety oferuje on podobne funkcje jak S2U2. Nie udalo mi się wyswietlić na ekranie podczas nadchodzenia połączenia większej ilosci danych.
Samsung Galaxy Note3 LTE 32GB + 64GB microSDXC (KitKat 4.4.2)