Ju po wszystkim mozna temat zamknąc albo usunąc.
Dzieki za Info.. tylko ze juz po fakcie, siedzialem do 6 nad ranem i zrobilem zerowanie mojej pamieci.
Myslalem ze bedzie potrzebny hard, bo telefon sam zwariowal (opisze ponizej) a nie chcialem go robic...
Tak telefon pokazywal 8 giga wolnej, malo tego ja uzywalem zaraz przy właczeniu telefonu, programu quickmenu.. (fajna rzecz)
No i jak sie wszystko wysypalo to po ponownym włączeniu, zaraz po pinie, wyskakuje komunikat ze nie moze znalezc programu/skladnikow quickmenu. Wiec mysle ze zainstaluje go jeszcze raz na MP (mojej pamiec), i o ile udalo mi sie go skopiowac na MP to przy wyborze miejsca instalacji czy MP czy Fon byl zwis no i sie zaczeło....
Po nastepnym uruchomieniu nie idzie nic zrobic ( tzn wejsc jedynie w kontakty) bo w start=zwis.
Na mojej Pamieci nie wiem jak i skad zaczely robic sie duplikaty tzn. byl tylko jeden plik pocketfs, a teraz pojawily sie: moja pamiec, dysk (C), i jeszcze jakies inne ale nie takie jakie tam byly. A wchodząc w kazdy z nich mamy kopie-kopi tzn. wchodząc w moja pamiec/moja pamiec znowu jest moja pamiec, dysk (C) i inne .. i tak chyba kilkanascie poziomow nizej..Wiec telefon zaraz po właczeniu zwisal
Wyjalem karte sd, karte sim i udalo mi sie wejsc do ustawien moja pamiec i zerowanie...