Pomocy-Zniknely mi wszystkie pliki

• 2 Odpowiedzi
  • 1017 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pomocy-Zniknely mi wszystkie pliki
« dnia: Maj 23, 2009, 01:20:46 »
Pomocy, uzywalem omni jako pendriva (kopiowalem pliki z kompa na omnie a pozniej z omni podpinalem pod laptopa). W pewnym momencie jak juz zrzucalema na lapka zerwalo mi polaczenie ( dla mnie nie nowosc, ale po ponownym polaczenie albo po wyl/wl omni jechalem dalej.
A tera,z nie moge ani na kompie a ni na laptopie wejsc w dysk wymienny  (omnia ustawiona ma moja pamiec) i laptop i komp jak podpinam tel. mysla i mysla.. Do tego jak wchodze przez explorator plikow w telefonie wszystkie pliki na moja pamiec zniknely zostal tylko jeden POCKETFS
W tel. ustawienia/system/pamiec to samo na moje pamieci pusto..
Wł/Wył telefon i nic.
Czy to oznacza ze pozegnalem sie ze wszytkimi plikami...

*

Offline ssn

• **
  • 248
  • Sprzęt: SGS2 (4.1.2 XEO)
Odp: Pomocy-Zniknely mi wszystkie pliki
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 23, 2009, 09:00:35 »
Wygląda na to, że tablica partycji się uszkodziła, może wykorzystaj informacje z wątku:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=112746.0
i spróbuj odzyskać utracone dane. Znaczna większość powinna dać się odzyskać

Napisz jeszcze, czy ustawienia/system/pamiec pokazuje Ci 8/16GB wolne?

Odp: Pomocy-Zniknely mi wszystkie pliki
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 23, 2009, 13:35:07 »
Ju po wszystkim mozna temat zamknąc albo usunąc.
Dzieki za Info.. tylko ze juz po fakcie, siedzialem do 6 nad ranem i zrobilem zerowanie mojej pamieci.
Myslalem ze bedzie potrzebny hard, bo telefon sam zwariowal (opisze ponizej) a nie chcialem go robic...
Tak telefon pokazywal 8 giga wolnej, malo tego ja uzywalem zaraz przy właczeniu telefonu, programu quickmenu.. (fajna rzecz)
No i jak sie wszystko wysypalo to po ponownym włączeniu, zaraz po pinie, wyskakuje komunikat ze nie moze znalezc programu/skladnikow quickmenu. Wiec mysle ze zainstaluje go jeszcze raz na MP (mojej pamiec), i o ile udalo mi sie go skopiowac na MP to przy wyborze miejsca instalacji czy MP czy Fon byl zwis no i sie zaczeło....
Po nastepnym uruchomieniu nie idzie nic zrobic ( tzn wejsc jedynie w kontakty) bo w start=zwis.
Na mojej Pamieci nie wiem jak i skad zaczely robic sie duplikaty tzn. byl tylko jeden plik pocketfs, a teraz pojawily sie: moja pamiec, dysk (C), i jeszcze jakies inne ale nie takie jakie tam byly. A wchodząc w kazdy z nich mamy kopie-kopi tzn. wchodząc w moja pamiec/moja pamiec znowu jest moja pamiec, dysk (C) i inne .. i tak chyba kilkanascie poziomow nizej..Wiec telefon zaraz po właczeniu zwisal
Wyjalem karte sd, karte sim i udalo mi sie wejsc do ustawien moja pamiec i zerowanie...
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2009, 08:44:58 wysłana przez copymaker »